Vierailija


Meidän kk-tulot nettona on noin 3000 euroa, molemmat siis käydään töissä. Ollaan korkeakoulutettuja, hyvät työpaikat, työkokemusta on, mutta ei toivoakaan että kumpikaan ikinä päästäisiin 3000 euron nettotuloihin per nuppi. Mitähän sitä ois pitänyt opiskella, että pääsis tollasille tuloille?

Kommentit (10)

Työtön olen siksi, että kotihoidontuki on naurettavan pieni....

Me emme kuitenkaan koe olevamme köyhiä. Meillä on kiva koti (vuokrattu, mutta kiva silti), lapsilla kauniita vaatteita (aika paljon kirpputorilta ostettuja, mutta löytyy uutena ostetut Reimatecitkin) ja meillä vanhemmillakin ihan siistit kuteet, ja aina on riittänyt rahaa ruokaan+laskujen maksamiseen. Joululahjojakin ollaan saatu ostettua: tytölle puhuva poni, palapelejä, prinsessalinna, kaksi kirjaa ja nuken syöttötuoli, sekä pojalle nuppipalapelejä, pallo, autoja, hakka-lelu, nalle ja uusia tutteja :-)

Ihan hienosti meillä menee, vaikka kuukausitulot ei hääppöiset olekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä ne parhaat palkat varmaan on, mutta miten niin " oikea" korkeakoulututkinto? Vaikka kyllähän sen huomaa elävässä elämässäkin, miten insinöörit ja ekonomit kuvittelee osaavansa kaiken paremmin - myös sellaiset asiat, joita ovat opiskelleet ehkä 2 opintoviikkoa, vaikka vastassa olisi henkilö, joka on opiskellut ko. ainetta pääaineenaan. Ainakin jossain ollaan Suomessakin onnistuttu luomaan ihmisille amerikkalainen itsetunto.

Minä sh, kaikki ikälisät, lisäksi paljon yötöitä. Kuukaudessa käteen n. 1700 euroa.

Mies putkimies, kuukaudessa käteen n.2000 euroa.

Ei ne suuret tulot vaan pienet menot.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat