Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (10)

miten seksikeskeinen ohjelma. Ketä kiinnostaa tuntemattomien ihmisten seksielämä? Eräskin nainen leveili että on ollut ainoastaan 6 vkoa selibaatissa?? Hoh hoijaa, alaspa on pitänyt subtv:nkin vajota.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Taitavat olla Subilla niin pölhöjä, että luulevat että vain paljas pinta ja rietastelu kiinnostaa ihmisiä. Blääääääääh.
Eli miehiä :)

Sitten ei riitä, että se porukka on just noita nymfomaaneja, niille vielä annetaan tehtäviä, jotka viittaa kaikin mahdollisimman suorin tavoin seksiin, seksiin, seksiin, seksiin ja vielä kerran seksiin.Yhdella kaudella niille syydettiin hieromasauvoja, liukuvoiteita ja mitä lie muita seksileluja.Missä on jännite? Mielenkiinto? Me ollaan jo nähty kaikki maailman paljastelu siellä, nyt saisi sitä painotusta hakea pikkuhiljaa muualta.

käsipeliä porealtaassa. Mutta tuo meno jos kerran jatkuu, niin tulemme varmaan vielä muutakin näkemään. Ellei Minnaan äänestetä pois.

Taitavat olla Subilla niin pölhöjä, että luulevat että vain paljas pinta ja rietastelu kiinnostaa ihmisiä. Blääääääääh.Koko porukka on aivan tylsää jes-viinaa-pidetään-pileet-pussaillaan-oksennetaan-khi hi hii-porukkaa.Maria on porukan paras.

BB:hen valitaan tuollaista porukkaa?! Kaikki parikymppisiä (joku kolmivitonen taisi olla), homogeenistä mössömassaa. Porukan viihdyttävyys on tuolla tissipersetasolla, ei mitään kissatappelua kummempaa jännitettä.Ihan ikävä on Britannian BB:tä, jossa oli ikähaitaria ja kivoja kummajaisia mukana. Toki sielläkin oli tuo nuorisoporukka, mutta muutakin draamaa löytyi. Siihen addiktoitui ihan oikeasti, meikäläisestä ei tule kuin myötähäpeä ja ilo siitä, ettei ole mukana...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat