Seuraa 

Elikkäs haluaisin rattaat, jotka soveltuvat 6kk eteenpäin ja ainakin 4 vuotiaaksi. Haluan myös että mahtuvat hyvin autoon. Kummassa menee selkänoja alemmaksi? Entä onko kestävät ja hyvän näköiset :) Raceissa kuomu on vähän oudon näköinen omasta mielestäni, mutta siinä taitaa olla muita hyviä ominaisuuksia. Hobby Hallissa olis nyt Racet vain 189e ja ajattelin tilata, mutta olen aina haaveillut Scootereista... Vaikea valinta.Kertokaa kokemuksia!!!

Kommentit (9)

eli olen aikas kova vaihtaan rattaita mutta scootereihin olen ollut todella tyytyväinen. Katselin racejäkin vajaa kk sitten kun kävin ostamassa pienet brion ilmakumit scootereihin. Hyvin samantuntuiset ovat ehkä joku asia veisi vielä edelleen scootereihin varsinkin nyt kun on pienet ilmakumit alla. Meillä oli isot ilmakumit käytössä viimetalvena mutta autoon noilla pienemmillä menee paremmin.Perusrenkaitakin käytetty varmaan yhtäpaljonkuin ilmakumeja. Tykkään taittuvasta aisasta. hiukan leveämpi työntää.

Mutta kokeilla molemmat kannattaa. Ja väri varmaan loppujen lopuksi on yksi valintaperusta. Tavarakori on emmaljungassa kori kun briossa kankainen.

Iloisesti kilometrejä taittunut scootterin kanssa niin autossa kuin kävellen;)

toissa viikolla. Käytiin koeajamassa Scooterit ja pidin sitä turvakaaren ja istuimen väliä matalana. Myös renkaista en pidä yhtään. Ostin sitten Racet ilmakumipyörillä ja hyvät on. Kyytiläinen on 2 vuotias.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä Racet Brion pienillä ilmakumeilla, ja ystävälläni Scootterit. Brion renkaat menevät noihin Scoottereihin, ystävälläni oli ne koekäytössä viikon ja sanoi niiden olevan todella paljon paremmat kuin S:n omat renkaat.Eli ainakin Briolta löytyy pieniä ilmakumeja jotka sopivat myös Scootteriin.

Mitkä pienet ilmakumit sinulla on noissa Scoottereissa? Entä mitä merkkiä ne suuremmat oli jotka sinulla oli viime talvena? Meilläkin on tarkoitus ostaa ilmakumit Scoottereihin, en vain tiedä mitkä sopisivat.Muuten Scoottereille kannatus myös täältä! Ainoa miinus se, että renkaisiin jää todella ikävästi kiinni teräväkulmainen hiekotushiekka...:(

Emmaljungat huomaavat alkaa tarjoamaan renkaiden valintaa noissa Scoottereissa. Meillä ainakin kaatui osittain siihen valinta, sillä emme pidä näistä eva-renkaista. Yksistä kokemus ja huonot olivat (liukkaat talvella, kovat).

Meillä scooter käytössä reilun 3v tytölle, jolla pituutta 104cm.

Ainoa asia mikä tökkii näin isolla tenavalla scootereissa on jalkatuen säätö. Olisi hyvä jos sen saisi alemmaksi kuin mitä sen saa. Olisi helpompi laittaa pitkät jalat kyytiin.

joten melkeimpä valkkaisin näistä sen mikä silmää enemmän miellyttää tai kumpi on edullisempi

(racet hobbyhallissa 189¿ jalkapeitteellä)

Ja raceissa on teleskooppi aisa.

Meillä scooterit ja tyytyväisiä ollaan oltu.

Nyt on racet, scooterit myin pois. Hyviä rattaita on molemmat. Racet on ehkä hiukan sirommat ja vie mielestäni pienemmän tilan autossa. Meillä on kummissakin ollut ne ihan peruspyörät ja mielestäni raceissa on paremmat, ei ihan niin leveät. Ainoa miinut on muovivanteet, mutta hyvin nuo on kestäny.. scooterit jotenkin nujusi talvella niillä leveillä renkailla.Ihan pienelle (6kk-->) ottaisin varmaan scooterit. Ne on suojaisamman oloiset ja istuinosassakin on pehmustetta enemmän. Jalkapeittokin oli topattu. Molemmat menee mielestäni samanlaiseen makuuasentoon.Tosiaan se Scootereiden jalkatuki jää semmoiseen hassuun asentoon. Ei laskeudu ihan alas ja tosiaan pidemmän tenavan pois nostaminen oli vähän hankalaa.Mutta hyviä ne on molemmat..

joten lapsesta ei näe työntäessä vilaustakaan jos kuomu on " päällä" ... Scootereissa plussaa on kuomun ikkuna ja muutenkin paremmin suojaava kuomu. Meillä on Racet kun oli ihan pakko saada keväällä ne ihanat punaiset. Nyt on sitten scootereissakin punainen joten nyt varmaan ottaisin ne. Racessa oli minunkin mielestäni vähän pidempi jalkatuki, joten meidän 3 vuotiaan (jolle rattaat ostettiin) 100 cm pojan jalat mahtuivat paremmin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat