Vierailija

Jos otan reilusti alkoholia, seuraavana päivänä kärsin rytmihäiriöistä ja jommankumman käden pikkurillin ja nimettömän puutumista. Tätä kestää vuorokauden. Ja tuntuu 30sek, kerralla.onko aivan normaalia? Kertokaa jos tiedätte jotain asiasta. Olen iältäni 24 vuotias ja hyvä kuntoinen.

Kommentit (16)

Onko puutuminen yleensä toispuoleista vai molemmilla puolilla? Liittyykö siihen kenties jonkinlaista puheen sekavuutta, sanat ei löydy tai sekoitat sanoja jne. Puutumisoireet kuulostavat aivoperäisiltä ja rytmihäiriöt kertovat selvästi maallikollekin että elimistösi on joutunut liian koville. Voihan jopa olla ettei sydämesi jaksa pumpata tarpeeksi verta aivoihisi ja saat aivoverenkiertohäiriöitä tai sitten kyse on erillisistä oireista. Pidempi aikaiset aivoverenkiertohäiriöt aiheuttavat aivoihin kuolioita. Sinuna olisin varovainen. Tuskimpa se lääkärikään sinulle kummempaa diagnoosia löytää kuin että oireet johtuvat alkoholista niin kuin itsekin jo tiedät. Jos muuten olet terve, niin tuskimpa edes laittaa tarkempiin tutkimuksiin.
Aluksi oli vasenkäsi puutuneena. Nyt puutuu molemmat. Ja krapulasta johtuen hitautta on hieman ajatuksen kulussa. Kyllä on oireet tiedostettuja. Juon harvoin. Mutta kunnolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pidän vielä ylhäällä jos joku tunnistaisi nämä oireet. Ja ei , tämä ei ole normaali puutumista. Tulee ja menee, ei lähde pois liikkumalla. Ja tämä on vain krapula päivänä. Noin vuoden verran olen seurannut asiaa.Jos alkoholi aiheuttaa tuommoisia oireita, niin luulisi tyhmemmänkin tajuavan, ettei samalla linjalla kannata jatkaa.... Sulle tuo määrä on yksinkertaisesti liikaa - sillä ei ole mitään väliä vaikka joku toinen pystyisi kevyesti vetämään tuplaten saman määrän eikä hänellä tulisi mitään. Me ihmiset ollaan yksilöitä ja sun pitää nyt ottaa järki käteen! Rytmihäiriöt eivät oikeesti ole mikään leikin juttu.

Siitä paljastuisi ainakin sydämen johtumishäiriöt, mahdollisesti jotain muutakin.Krapula aiheuttaa joillekin ihmisille flimmeriä eli eteisvärinää. Flimmerirytmi voi altistaa muille rytmihäiriöille ja trombeille.

Lapsesta asti olen kärsinyt kylmistä käsistä sekä jaloista. Mutta ei siis liian vakavaa. Vähennän siis juomistani ja käyn lääkärin vastaanotolla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat