Vierailija

On hienoa, että monilla on isovanhempia tms., jotka hoitavat lapsenlapsiaan. Myönnän myös reilusti, että olen kateellinen niille, joilla tällaista apua on. Sehän on myös lapsillekin rikkaus.

Ärsyttäväksi asian tekee se, että ilmeisesti tosi monet pitävät tätä apua aina itsestäänselvyytenä, kun vähän joka toisessa ketjussa on aina näitä kommentteja tyyliin " kyllä jokaisen vanhemman kannattaa laittaa lapset välillä hoitoon" .

Kommentit (15)

Sellaisen hoitajan saaminen joka pystyy ja uskaltaa jäädä sairaan lapsen hoitajaksi, on lähes mahdotonta. Isovanhemmatkaan eivät ole sen jälkeen uskaltaneet jäädä lapsen kanssa yksin kun sen kerran kun lapsen hoitoon jätin, tuli vakava sisäinen verenvuoto ja lapsi päätyi ambulanssilla teho-osaston kautta kuudeksi viikoksi sairaalaan. Sen jälkeen eivät ole suostuneet hoitamaan, minkä kyllä ymmärrän hyvin. En minäkään sairaan lapsen kanssa jäisi jos se ei olisi oma, tarkoitan sitä että en uskaltaisi jonkun toisen samassa kunnossa olevaa lasta hoitaa. Ihan siksi että mitä tahansa voi tapahtua.

lähinnä tarkoitin näitä kommentoijia, jotka eivät voi ymmärtää, että on muunlaisiakin elämäntilanteita kuin se, että voi viedä lapset mummolaan vaikka viikoksi aina kuin huvittaa. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja kyllä jo 1,5-vuotias ja 2,5-vuotiaskin voi olla sosiaalinen, eikä kaikki ujostele.Ainakaan meillä ei ole kummallakaan lapsella ollut mitään vaikeuksia jäädä ennestään vieraan hoitajan hoiviin. Aluksi on " lämmitelty" jonkin aikaa, mutta sitten se on sujunut kuin tyhjää.Ja lapseni siis kotihoidossa.Väestöliiton taksat on samaa tasoa kuin MLL:n ja hyvän hoitajan saimme kerran sieltäkin.Ja kun nyt joku älähtää, että ei joka takahikiällä ole mll tms. niin kyllä niitä hoitajia muualtakin saa. Takahikiällä riittää työtöntä äitiä joka varmasti mll palkoillakin paria ylimääräistä muksua välillä hyysää!!!

ja MLL:n hoitaja tuntuu riskaabelilta ajatukselta sillä lapsemme eivät tunne häntä ennestään, ja ovat erittäin ujoja vieraan ihmisen seurassa (ikää 1½ ja 2½v). En usko, että vieras hoitaja saisi heitä laitettua nukkumaan. Onneksi miehen sisko muuttaa alkuvuodesta samaan kaupunkiin, ja on jo nyt luvannut tulla välillä meille lapsia katsomaan.

siksi varmaan monet eivät käytä palkallisia hoitajia, vaikka sellaisen ehkä saisikin. Ja tuskin moni näistä mll:n hoitajista tulisi kotiin vaikka koko viikonlopuksi tai viikoksi, jotta vanhemmat pääsisi lomailemaan. Kyllä näitä lomia varmaan lomaillaan juuri isovanhempien avulla. Te, jotka ihmettelette, että eikö naapurit tai ystävät voisi hoitaa lapsia, onko joku teistä jättänyt pienet lapsensa todellakin koko viikoksi naapuriin tai mll:n hoitajalle? Rohkenen epäillä.

Käydään perhekerhossa kaksi kertaa viikossa, muskarissa, leikkipuistossa, puhumattakaan shoppailureissuista ;) He näkevät paljon ihmisiä, eivätkä ujostele esimerkiksi isovanhempiaan tai kummejaan vaikka näkevätkin näitä aika harvoin. Mutta jos meille tulee kylään joku vieraampi, he ujostelevat jonkin aikaa kunnes tutustuvat.

Ihan normaalia tuon ikäisiltä kai.

Se, että jättää lapset kotiin vieraan hoitajan kanssa, joka antaa heille ruokaa, hoitaa iltapesut ja laittaa nukkumaan...en usko että kumpikaan suostuisi nukahtamaan ventovieraan ihmisen kanssa. Mamman ja papan kanssa nukahtavat kyllä, sitä on kokeiltu kesällä viimeeksi.

Olen vissiin tehnyt kardinaalimokan kun en ole hankkinut vierasta hoitajaa meille viikoittain siitä asti kun lapset ovat olleet pikkuvauvoja.

T:5

että lapsia ei muka koskaan ikinä maailmassa never saa muka mihinkään. Eikö nyt voi jonkun naapurin/ystävän kanssa vuorotella tai palkata MLL:n tai Väestöliiton tai jonkun muun hoitajan? Meillä on sukulaiset lähellä, mutta oikeesti myös parikin naapuria on tarjoutunut ottamaan lapsiamme, jos haluamme vapaaillan.

taksa on 13,50e tunnilta, minimiveloitus neljä tuntia eli yli 50 euroa ja viikonloppuna taksa on sitten kaksinkertainen, eli alle 100 euron ei hoitajaa elokuvareissulle saa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat