Vierailija

Vauva ollut siis ihan täysimetyksellä, ei ainoatakaan tilkkaa ole saanut lisämaitoa. Seksiä ollaan harrastettu kyllä 3 vkoa synnytyksestä ja sen jälkeen aktiivisesti 3-4x viikossa. Ilman ehkäisyä. Sikäli siis kai mahdollista, mutta voiko kroppa TODELLA näin pian palautua ja ovuloida??Mulla siis alamahalla jomotusta ja vihlaisuja, lisääntynyttä valkovuotoa, aamupahoinvointia (oksentamiseen asti), väsymystä ja kauhea sokerinhimo.Tätä jatkunut nyt vajaan viikon.. Käskin miehen tuoda töistä tullessaan testin, vaikken kyllä voi uskoa, että olisin taas raskaana..

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

n. 3 kk synnytyksen jälkeen kauheet raskausoireet, mutta en oo ikinä ollut raskaana. Jokin hormonimylläkkä? Samoihin aikoihin on alkanut tippua tukka päästä.

Oireet olivat niin selvät: pahoinvointia, lisääntynyttä valkovuotoa, alavatsan vihlontaa ja menkkakipuilua. En sitten kuitenkaan ollut raskaana. Hauska lukea, että muillakin on olut samanlaisia oireita.

eikä edes kauhean epätodennäköistä. Meillä vauva 1kk 3 viikkoa kun tein positiivisen raskaustestin. Vaikka niin pian saikin alkunsa, oli toivottu. Täysimetin tietty vauvaa, mutta ei se ollut mikään este raskaudelle.

Minusta siinä on selkeästi vaaleaakin vaaleampi viiva, mies ei sitä nähnyt kuin tietyssä valossa ja oli vahvasti sitä mieltä,että on pelkkä "viivanpaikka". Täytynee siis tehdä viikon päästä kuitenkin uus testi.Meillä ei tosiaan olla ehkäisyä käytetty, kun molemmat haluamme vielä lapsen /lapsia. Edelliset vaan on vaatineet hieman aikaa, esikoista yritettiin 11kk ja toista 1v2kk niin siksikään ei oikein millään jaksais uskoa tätä! Positiivinen shokkihan se plussa olis, muut asiat ei huoleta kuin tämä vauva, jonka pitäis kyllä sitten tulla isosiskoksi ihan liian pienenä.AP

vain vuosi. Lapsi siis oli vain 4kk kun odotin jo toista.:) Meille kiva yllätys!! ja hyvin mennyt.

Jos olet raskaana niin ota vauva vastaan.:) Saatte tuplasti iloa kotiinne ja sisarukset saavat toisistaan tukea tulevaisuudessa.Onnea jos olet raskaana!!

Miten sä luulet, että niitä vuoden tai allekin vuoden ikäerolla syntyviä sisaruksia maailmaan putkahtaa? Totta munassa ihminen voi olla hedelmällinen heti raskauden jälkeen, imetti tai ei imettänyt. Imetys SAATTAA korreloida hedelmällisyyteen, mutta ei tosiaan sitä välttämättä tee. Itselläni (täysimettäessäni) alkoi kuukautiset 5 viikkoa synnytyksen jälkeen, joten ovuloinut olen siinä 3 viikkoa synnytyksen jälkeen ekan kerran.

Jos harrastaa seksiä ilman ehkäisyä, on aika iso mahdollisuus päätyä raskaaksi.

Onnea raskauteen ja voimia kahden pienen kanssa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat