Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko ihan normaalia, että kun harjoitussuppailee (ollut noin viikolta 29+), että ensin tuntuu, kun pulssi nousee ja päässä alkaa sitten humista / jyskyttää samaan aikaan kun vatsa kovettuu ja sitten menee ohi, kun supistuskin?

En muista, että esikoisen aikaan olisi tällaista ollut. Nyt viikolla 33.

Kommentit (7)

ei se voi raskausmyrkytykseen liittyä? toivottavasti ei, tuli vaan mieleen. kysy ihmeessä terveydenhoitajalta tai lääkäriltä. hyvää raskausaikaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Soitin ä-polille ja sieltä sanoivat, että kuuluu normaaliin supistustoimintaan, että koko keho reagoi. Ei pitäisi olla siis mitään hätää. :)

rajustikkin, mutta se ei ole saanaut aikaiseksi mitään kohdunsuulla. kolme raskautta takana, ja hyvin ovat päättyneet. mutta toi sykkeen tiheentyminen ja huippaus ei kai pitäisi kuulua asiaa? mulla ei koskaan. kannattaa kysyä lääkäriltä. verenpaineen nousu saattaa viitata raskausmyrkytykseen. t: 3

Ja toinen lapsi tulossa. Lääkärissä on sanottu, että ihan normaalia, jos menee ohi lepäilemällä. Ei siis vissiin mitään hätää. Käy kuitenkin tarkistuttaa lääkärissä, että kaikki kunnossa (kohdunkaulua kova ja kiinteä(?))

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat