Seuraa 

" Tropiikkimaiset" , vehreät rantalomat kiinnostaa eniten. Mieluiten ei kovin pitkiä lentoja, eikä karibian hintoja. Mihin me oikein mentäis? Olisi kiva koittaa myös sukeltamista tai snorklailua. Retket myös eläintarhoihin ja luonnonihmeitten pariin kiinnostaa. (tykätään myös historiallisista nähtävyyksistä, mutta ehkä enemmän muulloin kuin häämatkalla)

Kommentit (8)


Eli kierrätte rinkat selässä Kreikan upeaa saaristoa laivoilla! Aivan mahtavia maisemia, historiaa, kulttuuria, puhtaita vesiä ja ihania rantoja ja aurinkoa. Laivamatkat ovat lyhyitä ja toimivia. Lauttoja menee saarten välillä useitakin päivässä. Kun vuokraa joka saarella auton, ehtii nähdä ja kokea paljon! Suosittelen!

Hinta ei päätä huimaa, lennot lyhyitä ja mikä parasta, anti on äärimmäisen hyvä: yhdellä lomalla näet monta kohdetta, saat paljon enemmän irti, kuin että makaisit yhdessä paikassa koko loman ajan.Kreikassa on ihanaa ruokaa, ihana ilmasto, ihania ihmisiä ja mahtava kultuuri. Eikä ilmastokaan pllömpi ole.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oltiin viimeks kyllä Kreikassa, että toisaalta olis kiva mennä nyt johkin muualle:) Oli kyllä tosi kiva reissu, ei siinä mitään.

Joku ehdotti Kroatiaa, kerro vähän paikasta jos olet käynyt! Mitä siellä voi tehdä, millaista ruokaa jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat