Seuraa 

siinäpä olisi meidän muksun nimi, la 12.6.07Aiemmat on: Serena Maria Angela (mun) ja

Jasmin Anette ja Jenna Julia (miehen)

Kommentit (8)

Jos ulkomaalaisesti ajattelette nimeä,

niin Jimmy on diminutiivi Jim:stä ja useimmat enkut eivät pidä siitä että heitä kutsutaan diminutiivi nimellä

Tiedän yhden John:in joka on kovin ärsyyntynyt siitä että joku vanha tuttu kutsuu häntä Johnny:ksi vaikk on jo keski-ikäinen.

Diminutiiviset nimet sopii vain lapsille.Jos todella haluatte englannin kielisen nimen mikä sopii suomalaiseen suuhun niin teillä on muitakin vaihtoehtoja. Tuo Jimmy ei oikein sovi edes Englannissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jimmy Elijah ehkä vähän hankala suomessa, varmasti saa nimeään tavat moneen kertaan. Tuo Jimmy on kiva, mutta Elijahin vaihtaisin vaikka Elias -nimeen. Tosin jos perhe on kansainvälinen ja nimi sitäkautta mukaan tulee, niin mikäettei. Mutta kun muiden nimet on niin suomalaisia, niin jatkaisin samaa linjaa. Eli miten olisiJimi EliasMinusta olis ihan huippukomea nimi!

Jimmyn vaihtaisin minäkin Jimiksi,ellei sitten sanota kuten kirjoitetaan (Jimmy) joka minusta sekin sitten olisi ihan hyvä vaihtoehto.Jimmyn rinnalle vaihtoehdoksi,jos nyt sellaisia haluatte:Jim

Jami

Jiro

Janek

Jilo

Jerker

Jesse

Jino

Jem/JemiTuon Elijahin säilyttäisin,minusta se on kaunis nimi ja käy hyvin suomalaiseen suuhun jos sekin lausutaan kuten kirjoitetaan. Elijah on nyt kuitenkin raamatullinen,komea ja miehinen nimi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat