Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Täällä alkaa olla aika rätti perhe. Vauva melkein 6kk on ruvennut yöllä karjumaan ja kähisemään 2 h välein, viime yönä valvoi 3 tuntia ja karjui eikä mikään auttanut! Yleensä sorrun tainnuttamaan tissillä mikä joskus auttaa, mutta viime yönä ei sekään tepsinyt. Lisäksi neidillä on ollut lämpöä pari päivää n. 37,8, mutta esim. hampaita ei näy eikä flunssan oireita ole. Suppo ei auttanut viime yönä.Kiinteiden maistelut aloitimme 1,5 vkoa sitten, nyt on ohjelmassa peruna, porkkana ja riisipuuro. Muuten imetän. Kuinkakohan nopeasti mahd. allergiaoireet tulisivat jos niistä olisi kyse?Muita kohtalotovereita? Vinkkejä kaivataan miten tätä tilannetta voisi alkaa purkaa. Oikein pelottaa tuleva yö...~väsynyt äiti~

Kommentit (3)

Tuli mieleen, että meillä riisipuuro on aiheuttanut yökarjumisia! Tyttö 5,5 kk nukkunut aina tosi hyvin, mutta riisipuuro ilmeisesti laittoi vatsan kovalle ja yöt oli yhtä vääntöä ja karjumista. Nyt pidetään paussia riisipuurosta ja yöt sujuu taas rauhaisesti. Täytynee kokeilla myöhemmin uudestaan, josko pieni maha sitten jo kestäis sitä paremmin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taitaa nämä yökarjumiset olla niin tavallisia ettei kukaan jaksa reagoida tai sitten niihin vain ei ole lääkettä :)Yksi yö meni jo paremmin " vain" kolmella syötöllä ilman huutoa, mutta viime yö oli taas kähinää ja huutoa parin tunnin välein. Vauvalle on tullut nuha, eli toivottavasti tässä on syy (joka poistuu sitten aikanaan). Toivotan itselleni onnea ensi yölle!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat