Vierailija

Ville Pusan vaimo kuoli vain 26-vuotiaana

28.08.2008 06:18Muusikko-näyttelijä Ville Pusan vaimo, tanssija Jenni Toivonen menehtyi keskiviikkona pitkäaikaiseen sairauteen vain 26-vuotiaana.Pitkään sairastaneen Toivosen voimat ehtyivät, eikä hän jaksanut taistella sairauttaan vastaan. IS:n tietojen mukaan hänelle annettiin kaksi viikkoa sitten vain muutama viikko elinaikaa.Pirteä ja iloinen Jenni jaksoi säilyttää myönteisyytensä loppuun asti. Siitä hyvänä osoituksena oli se, että hän järjesti urheasti toisenlaiset läksiäiset tanssijaystävilleen. Jenni oli mukana Stepup-tanssiryhmässä pikkutytöstä saakka. Ville Pusa ja Jenni Toivonen saivat esikoistyttärensä, Danan, toissa talvena.Sairaudestaan huolimatta Jenni kannusti Villeä ottamaan pestin Turun Samppalinnan kesäteatterin Hääkeikka-näytelmässä tänä kesänä. Näin koko perhe sai viettää yhteistä vapaa-aikaa Turussa. He palasivat Helsinkiin viimeisen näytöksen jälkeen pari viikkoa sitten.Ville Pusa on ymmärrettävästi surun murtama, ja haluaa vain rauhaa.Yhdessä Jenni Toivonen ja Ville Pusa olivat kaikkiaan kuuden vuoden ajan. He tapasivat aikoinaan vuonna 2002 Grease-musikaalissa,

Kommentit (24)

äkillistäkin kuolemaan johtavaa sairaskohtausta? Miten niin "mikä syöpä se sellainen on, ettei lääkärit voi pelastaa 26-vuotiasta?" Eihän noin naiiveja ihmisiä voi ollakaan!Oletteko kuulleet lastenosasto kympistä tai siitä, että jopa lapset menehtyvät jatkuvasti erilaisiin syöpiin ja muihin sairauksiin? Kaikenikäiset voivat saada leukemian, pahanlaatuisia kasvaimia, jotka ovat ehtineet kasvattaa etäpesäkkeitä. Lisäksi on monenlaisia veri- ja sisäelinsairauksia, joihin voi kuolla niin nuori kuin vanha.

Toki sairauksien riski kasvaa vanhuksilla ja terve nuori keho jaksaa paremmin taistella sairautta vastaan, mutta jos se on kuolemaksi, se on kuolemaksi. Lääkäritkin voivat tehdä vain voitavansa.

Tsäkällä täällä ollaan! Kuka tahansa meistä voi kuolla tänään tai sairastua tänään ja kuolla (lähi)tulevaisuudessa.Kiittäkää terveistä päivistänne, ja yrittäkää antaa tukea niille, jotka sairastavat tai menettävät rakkaitaan...

liian myöhään todettu syöpä? eikä sillä iällä oo siinä vaiheessa mitään merkitystä, se on kylmä totuus. mutta mene ja tiedä sitte.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

liian myöhään todettu syöpä? eikä sillä iällä oo siinä vaiheessa mitään merkitystä, se on kylmä totuus. mutta mene ja tiedä sitte.....

serkkuni kuoli 28-vuotiaana Hodkinin tautiin.Sen jälkeen kun levisi selkäytimeen niin tiedettiin että mitään ei ole tehtävissä (syöpätyyppinen sairaus)

no melkein mihin vain tappavaan tautiin.Ottamatta mitään kantaa Jenni Toivosen sairauteen, josta en tiedä mitään, 26-vuotiaita kuolee tämän tästä esimerkiksi syöpään, diabetekseen, sydäntauteihin, hengityselinten tauteihin, lihassurkastumatauteihin, verenmyrkytyksiin, verenvuotoihin, veritulppiin jne .Luulitko sinä olevasi kuolematon vain siksi, että ole nuori. Tervetuloa elämään, tässä voi kuolla.

diagnosoidaan, kuinka agressiivinen syöpä on jne. Esim. haimasyöpään kuolee yleensä kuka tahansa, myös nuoret aikuiset, ja vielä varsin nopeasti.

Ja ehkäpä hän ei tiennyt vielä lasta odottaessaan että hänellä on parantumaton syöpämuoto.Ainahan nuo nuorten ihmisten kuolemat järkyttävät, mutta ikävä kyllä on ihan arkipäivää. :(Osanotot asianomaisille.

Lapsi on kuitenkin syntynyt jo TOISSA TALVENA

Lainaus:

Hän halusi sitten kuitenkin vielä lisääntyä vaikka tiesi olevansa vakavasti sairas, se on kyllä voimakas tarve ihmisellä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat