Vierailija

Lähti liian pian....Siis puret tarpeeksi kovaa että sattuu, mutta ei liian lujaa. Jos lapsi noin vanhana pureskelee, on tämä mielestäni ainut keino lopettaa se. Pureminen tuntuu lapsesta mukavalta, eikä hän ymmärrä kuinka paljon se sattuu ennenkuin kokee sen itse.

Kommentit (5)

Sitten toistoa, toistoa, toistoa asiasta. Kyllä 4-vuotiaan pitäisi jo puhetta totella. Meillä tuollaisesta pitää pyytää anteeksi ja jos ei pyydä niin sitten miettimään asiaa huoneeseen. Poistua saa kun on valmis pyytämään anteeksi.Tuo pureminen takaisin on minusta aika kyseenalaista. Siinähän lapsi saa viestin että se onkin sallittua, kun vanhempikin puree. Vanhanaikaista ja tosiaan laissakin kiellettyä.

Mitä olet jo kokeillut? Auttaisiko vaikka jäähylle joutuminen? Neljän minuutin jäähy jokaisesta puremista etukäteen sovitussa paikassa (ei oma huone). Tämä jäähykäytäntö pitää sopia lapsen kanssa etukäteen rauhallisessa tilanteessa. Myös muksuoppia (googleta jos ei ole tuttu) voi jo nelivuotiaan kanssa soveltaa! Eli niin että lapsi opettelee olemaan purematta, vaikka suututtaisikin. Joka tapauksessa tärkeää on, että jokaiseen puremiseen puututaan napakasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puree ja lyö ja kiusaa pikkuveljeään ja äitiä ja isiä.

Päiväkodissa ja muille lapsille ei tee tätä, on siellä erittäin ujo ja estynyt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat