Vierailija

isyysrahan saajan työnantajalta, että onko tämä todella ollut pois ansiotyöstä ilmoittamansa päivät? Kuulin tuossa erään tyypin saaneen isyysrahaa olematta päivääkään isyysvapaalla. Hakemukseen ei ilmeisesti tarvita työnantajan todistusta liitteeksi, mikäli ilmoittaa, ettei saa kyseisiltä päiviltä palkkaa. Työnantajan tiedot puhelinnumeroineen kyllä täytyy laittaa. Kosahtaako jossain vaiheessa kun KELAlta soitetaan pomolle? Vai soitetaanko? Tietty on eri asia jos on pomon kanssa sopinut, että tämä osallistuu kusetukseen.

Ei voi olla noin helppoa saada " huijattua" rahaa. Luulis, että virkailija soittaa työnantajalle heti hakemuksen saatuaan. On kyllä varsin surkeaa toimintaa mikäli näin ei ole.

Kommentit (4)

Ekalla kerralla kun mies jäi isyysvapaalle, ei kela tarkistanut kyllä mitään, mutta nyt viimeisellä kerralla olivat selvittäneet asioita työnantajan kanssa. Syytä en kyllä tiedä.Tiedän kyllä erään ihmisen, tai pariskunnan ketkä huijasivat kelaa, kela sai selville että isyyspäivärahaa oli maksettu, vaikkei mies ollutkaan isyysvapaalla. Saivat maksaa takaisin kaiken korkoineen. Ei se välttämättä ole halpaa lystiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat