Vierailija

aattelin PS2 tai xbox, ehkä eka mielummin ku on halvempi.. kokemuksia? lapsi siis toivonut moista joululahjaksi ja olisi hänen eka pelikonsolinsa. Saako niihin ees " kilttejä" pelejä kun en anna mitää räiskintäpelejä pelata?

Myös ehdotuksia peleistä otetaan kiitollisina vastaan!

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nintendo ds käsikonsoli 129 egee, siihen adapteri ja kortinliitin 100 e= 230,- Tämän jälkeen pelit eivät maksa mitään. Netistä saa nintendoon sopivia pelipaketteja 50 pelin satseissa. Löytyy kaikkein uusimmat super mariot....hullua maksaa kaupoissa yhdestä pelistä 40-50 euroa.


kiitos kaikille vastauksista!

Hieman oon nyt kallistunut siihen pleikkarin puoleen, niin ja poika on 5v, pelaa tietokoneella mutta tuntuu että ois kivempi kun hänellä ois oma pelikone ettei tarvis kaikkien aina tapella kuka saa olla koneella ;). Omaa tietokonetta ei oo sentään varaa ostaa.. Niin ja toivoo pukilta pelkkää pleikkaria että oishan se kiva jos hän sen nyt sais.

Kiitos erityisesti sinulle joka luettelit hyviä pelejä, pitääkin käydä niitä etsimässä. Laittakaahan lisää vinkkejä jos tulee mieleen!ap

Ja nyt ainakin on jossain myynissä sellainen paketti missä on sellainen buzz apinapeli mukana ja se apinapeli on tosi mukava! Sitä voi pelata koko perhe ja on helppo oppia.Muita hyviä pelejä on:

- Ratchet & Clank 1-3

- Jak & Daxter (se ykkönen)

- Spyro

- Crash Bandicoot (kaikki)

- Robots

- Ihmeperhe

... onhan noitaJa mun käsittääksseni kaikkia parhaimpia pelejä saa sekä pleikkariin että xboxiin.Minkä ikäinen lapsi sulla on?

Meidän ovat aloittaneet pelaamisen noin 3-vuotiaina ja nyt (vanhimmat 7- ja 5-vuotiaat) eivät todellakaan jaksa mitään muumipelejä tmv. pelata kun taidot riittävät monimutkaisempaankin pelaamiseen.Ja ikärajoista pidetään kutakuinkin kiinni (5-vuotias saa pelata jotain yli 7-vuotiaille tarkoitettuja kun niitä on vanhemmalle ostettu).

Sille on tosi ihania lastepelejä ja nyt tulee vielä uusi konsoli, jossa ohjain toimii esim. baseball pelissä mailana, eli otat ohjaimesta saman otteen kuin mailasta ja huitaiset. Samoin keilailupelissä pidät ohjainta kädessä ja teet pallonvieritysliikkeen, tenniksessä ohjain on tennismailasi jne.Meillä on sekä Nintska että Pleikka 2 ja Nintendo on ehdottomasti parempi lapsille.

ja olen siihen pettynyt. Pojat 5+7v. Pelit todella kalliita ja esim. pleikkarille saa pelejä usein ale-hintaan. Otankin ideoita vastaan edullisista peleistä tuon ikäisille. Ettei tarvitse ostaa yli 50¿peliä vain kokeiltavaksi.

Tänä päivänä edelleen vannoo Nintendon nimeen ja aikoo isona ryhtyä pelintekijäksi! Super Mario bros. pelit on lapsille sopivia, löytyy paljon muitakin lastenpelejä, jotka toisaalta kiehtovat aikuisiakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat