Vierailija

Kommentit (7)

Siitä yhdestä ohjelmasta (pientä pintaremonttiako se oli?) voi toki ottaa ideoita, mutta eipä niissä ole paljon asunnon arvo noussut. Uusi omistaja haluaa kuitenkin tehdä omat muutoksensa ja remonttinsa.

Ajattelin just tota linjaa, että turhat romppeet laatikoihin ja vaikka autoon säilytykseen näytön ajaksi.

Ongelmana on nykyisen asunnon pienuus ja tavarapaljous, joten ihan kaikkea ei saa pois silmistä.Kyllä se stailaus nyt jonkin verran kannattaa, olen nähnyt etuovessa kämppiä, joissa ei ole siivottu yhtään, kun on otettu esim. kuvat.

Likaiset paidat tuoliselustoilla, pöydät pullollaan tavaraa, pyykit kuivumassa saunassa...jne.ApEn leivo pullaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

stailata ilman budjettia, eli ilmaiseksi :)Ylimääräinen tavara pois, vaikka jollekin sukulaiselle. Siis kaikkia irtoroina. Ja jos on paljon huonekaluja, niin osa niistäkin pois tieltä.Jos jollain ystävällä on joku hieno esine tai taulu, niin voi kysyä lainaan.Ei liikaaa erilaisia kasveja, mieluummin joku yksittäinen isompi.Tasot tyhjiksi. Vessa puhtaaksi. Hyvä tuoksu (pulla ehkä vähän läpinäkyvä...)Jos ehtii, niin ikkunoiden pesu auttaa kummasti, saa asunnon näyttämään kirkkaalta ja valoisalta. Voi toivoa myös näyttöpäiväksi kaunista ilmaa ;)Sängyt siististi pedattu, peite ojennuksessa.Kaappeihin ei kannata piilottaa ylim. rojuja, koska niihinkin voidaan kurkkia näytön aikana, etenkin jo on kiinteitä kaappeja = jäävät seuraavallekin asukkaalle.Keittiö on ehkä tärkein, sen " tyhjyys" , joka luo illuusion tilavuudesta.Jos on kaunis lattia, niin matot pois (tekee siistin ilmeen). Jos lattia niin ja näin, niin isot, siistit, yksinkertaiset matot.

Esim igglon stailaus ohjelma jossa arvioidaan asunto ensin ja sitten stailauksen jälkeen. Arvioija voi arvioida asunnon vaikka alkuun millä summalla tahansa. Sitten stailataan ja sijoitetaan rahaa johonkin mistä jostain syystä muutetaan pois. Sitten asunto arvioidaan uudestaan..... no asunnon arvo noussut? Miksi ja mistä syystä? Ulkonäkö saattaa houkuttaa ostajaa hieman enemmän, mutta joka tapauksessa asunnon ostaja tekee siitä omannäköisensä. Ja se mitä myyjät saavat niistä asunnoista... niistähän ei puhuta. Pahimmassa tapauksessa olet sijoittanut asuntoosi turhaan ylimääräistä rahaa jonka joudut itse kustantamaan.NAURETTAVAA PUUHAA!!!! Ottakaa järki käteen.Sanoisin että koko touhu on mainostoimiston kikkailua asuntomarkkinoilla ja igglon markkinointia.

Musta on tärkeempää et siivoat.

Vie roskat ja lehtipinot pois, tyhjät pullot veke. Pese peilit, ikkunat sisältä jos ne on pieniä sormenjälkiä täynnä..Laita jotain jouluista; vaikka jouluvaloa jos et oo vielä laittanut. Kynttilöitä ei kannata polttaa, mutta niitä voi siirtää pöydälle? Jos ei oo partsilla tai pihassa mitään niin laita kivaan kukkaruukkuun havuja ja kanervaa.Vie kaikkea ylimäärästä pois. Siivoa hylly ja kaapeista vaatteet oikaseen (jos joku vaikka kurkkaa kaappiin) -älä ainakaan sullo tavaroita kaappiin niin että sieltä kaatuu vuori tavaraa päälle!! :DKämppä siistiksi ja ylimääränen ja epämääränen pois näkyviltä vaikka laatikkoon varastoon. Tuuleta aamulla, myös petivaatteet ja petaa pedit kodikkaan mukaviksi. Jos lapsilla on huonosti säilytys leluilla niin kysäse joltain kaverilta lainaan joku kiva laatikko??

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat