Vierailija

Mennään VikingLinellä, joka kai menee suoraan vanhaankaupunkiin (Gamlastan). Korjatkaa, jos olen väärässä.Kannattaako mennä ostoksille minne? Södermalm? Östermalm? Norrmalm?Onko Skanseniin kuinka pitkä matka? Jaksaako sinne asti kävellä? Onko taksit minkä hintaisia?Pärjääkö suomella tai englannilla? Ruotsia en juurikaan osaa.

Kommentit (6)

Jos ei ole kiire minnekään niin suosittelen sitä reittiä. Löytyy kivoja putiikkeja ja ravintoloita. Suorin reitti rantaa pitkin on aika ankea.Skansenille mentiin niin että käveltiin siihen Slussenin kieppeille mistä lähtee lautat Skanssenille. Takaisin taidettiin kävellä.

Taksilla jos menette niin kannattaa tarkistaa hinta etukäteen. Osa takseista ottaa meinaa ylihintaa.Kas kun et tukholmalainen tätä maininnut....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei! Asun itse täällä tukholmassa ja voin jotain vinkkejä antaa. Laiva tulee tosiaan aivan siihen Gamla Stanin tuntumaan. toki kävellen siitä jonku matkaa on vielä ihan siihen keskustaan (n. 700m). Taxi on aikalailla suomen hintaluokaa... ehkä hitusen halvempi.

Skansen on myöskin keskustan tuntumassa, mutta ei kuitenkaan ihan kävelymatkan päässä. On muuten hieno paikka. Riippuu tietenki kuinka pitkään olette suunnitelleet olla, että mitä ostos paikkoja olis suosittelen, mutta todellaki noi sinun mainitsemat kaikki hyviä ja ihan keskustassakin paljon hyviä kauppoja. Ja itse tykkään ostoskeskuksista joissa kaikki on saman katon alla. Esim. Kista centrum aika lähellä keskustaa n. 10min taxilla.Siinä nyt jotain vinkkejä mitä näin äkkiseltään tulee. Junibacken myös mahtava paikka mikäli lasten kanssa olette liikenteessä. Ja on ihan Skanssenin lähellä.Hyvää tukholman matkaa... :)

Södermalmin kaupunginosa on ilmapiiriltään rento. Täällä on hyviä ruokaravintoloita ja pubeja. Useat artistit ja taiteilijat asuvat Söderissä.

Gamla Stanissa on joulumarkkinat Stortorgetilla.

Hyvän lounaan saa usein 70:llä kruunulla sisältäen leivät, salaatit ja kahvin, usein juomankin (alkoholiton). Kaupungilla kahvittelu tulee suhteessa kalliimmaksi kuin lounaan syöminen. 7 Eleven-kioskeista saa edulliset kahvit ja pikkupurtavaa. Ruotsalainen kahvi on maultaan voimakkaampaa kuin suomalainen.

Tukholmassa kaupungilla kulkiessa pidän käsilaukun aina takin etupuolella. Taskuvarkaista varoitellaan julkisilla paikoilla.t:södermalmilainen

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat