Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä on taaperolla pinkit Scootterit ja ne ovat mielestäni meidän tarpeisiin tosi hyvät. Rattaissa on kunnon pyörät, jolla täällä maallakin pääsee lumessa ja sohjossa, hiekalla ja metsässäkin.Nyt on toinen vauva tulossa ja ykkönen on silloin melkein parin vuoden ikäinen. Tarvitaan siis kaksostenrattaat. Ostaisin tietenkin tuplaScootterit, mutta kun niissä ei saa toisen lapsen selkänojaa alas... :-(Osaisiko joku suositella Scootterin tapaisia rattaita, joissa siis voisi molempien lasten selkänojaa säädellä erikseen. Ajattelin niin, että vauva saattaisi vaikka nukkua omalla puolellaan kantokopassa ja taapero istuisi omalla puolellaan. Sen verran pienet rattaiden tulisi olla, että mahtuvat farmarin takakonttiin.Mitä muuten luulette, tarvitaanko rattaiden lisäksi myös tuplamatkarattaita? Ja miten olette saaneet tavarat mahtumaan autoon vaikka kesälomalla, kun tuplarattaat vievät melkein koko takakontin tilan... Meillä ainakin on ollut auto jo nytkin tupaten täynnä, kun on ollut perhe matkalla. ;-) Joku suositteli kattoboxia autoon, jossa kulkisi mukavasti tavaraa. Onko kenelläkään tästä kokemuksia?

Kommentit (1)

Riippuu, haluatko rattaat, joissa voi vaihtaa työntösuuntaa vai riittääkö nenä menosuuntaan-kärryt. Täällä on kovasti kehuttu Emmaljungat twin ceroxeja, ovat kyllä aika kalliit... Brio twinetet taitaa olla semmoiset, missä saa selkänojat erikseen säädettyä, menevät aika pieneen tilaan ja ovat kapeat, mahtuvat kaikista ovista.

Ja onhan niitä vaihtoehtoja. Riippuu paljon haluat rattaisiin sijoittaa.Meillä on lapsilla ikäeroa 1v 7kk ja käytössä Ora Duoletot. Olivat ainoat, mitkä mahtuivat meidän ulko-ovesta sisään. Halusin rattaat, joissa työntösuunnan saa vaihdettua ja jotka kulkevat hyvin hangessa eivätkä hajoa pakkasessa (ei siis mitään muovohökötyksiä). Vauva-aikana olivat ihan hyvä rattaat, nyt haluaisin vähän kevyemmät menopelit (lapset 10kk ja 2,5v). Twin scooterit olisin ostanut, mutta se yhtenäinen selkänoja ei oikein toimi, kun tyttö usein nukahtaa rattaisiin. Nyt mennään varmaan talvi noilla ja ostetaan keväällä kevyemmät, mieluiten peräkkäinistuttavat, koska isompi kiusaa pienempää koko ajan.Me ollaan pärjätty ilman tuplamatkarattaita. Jos ollaan koko perhe liikkeellä, kuljemme kaksilla kapeilla rattailla. Tuplat on hankalat kaupoissa ja tungoksessa, niillä ei mahdu joka välistä, ja muutenkin on näppärämpää kulkea koko perheen voimin, kun lapsilla on omat rattaansa.

Minä en käy lasten kanssa kaupungilla enkä paljon muuallakaan minne ei pääse kävellen. Minulla ei hermo kestä kahta kitisijää kauppakeskuksissa. Tuplia ei siis meillä tarvitse nostella autoon.Viime kesänä olimme viikon Helsingin-reissulla. Pojalle oli Peg Peregon matkarattaat, tyttö matkasi Brio Kombeissa. Välillä vaihdettiin, poika kun ei mahdu PP:ssa nukkumaan, otti päikkärit Brioissa, jos satuttiin olemaan liikenteessä päiväuniaikaan.

Pakko oli vähän miettiä mitä mukaan otetaan, auto oli kyllä tupaten täynnä. Meillä kyllä Peugeot 406 farkkuun mahtui kahdet rattaat ihan hyvin. Oran tuplatkin mahtuvat kyytiin kivasti, ne vaan on hankalat nostaa yksin, kun ovat sen verran leveät ettei tämmöinen tappi saa niistä otetta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat