Seuraa 

Täällä pääkaupunkiseudulla sataa " jouluisesti" vettä ja lämpöasteitakin on +7. Oletteko kaivaneet välikausihaalarit takaisin käyttöön, sadepuku vai mikä?

Kommentit (14)

on tänä syksynä ollut loistohankinta!! Alle ei tarvitse kun sukkikset ja trikoisen paidan. Sisälle kun tullaan niin lorotan vain suihkusta vettä puvulle niin mudatkin karisee viemäriin. Toppahanskat ja talvigoret on meillä ollut kuitenkin joka päivä päällä. Ticksun hanskat nyt ei olekaan mitkään lämpimät, joten tällä kelillä just passelit.Mutta oispa se ihanaa kun tulisi pakkasta ja lunta... pääsis nyt jo käyttämään noita hankittuja toppareleitä, nyt täytyy tyytyä vain hiplailemaan niitä tuolla naulakossa :o)


Päiväkodissa on sen verran lämmin sisällä, että puen vain ihan ohuet sisävaatteet, ulkona sitten on päällä Reimatecin toppahaalari, joka ei ole mikään kovin paksu. Hanskoina ohuet talvihanskat tai välikausihanskat, pipo tai Reimatecin hattu riippuen siitä sataako vai ei.Joku päivä on ollut välikausihaalarikin käytössä kun toppis pesussa, siihen joutuu kuitenkin laittamaan vähän lisää vaatetta väliin ja olen ajatellut, että säästää päiväkodissa aikaa ja hermoja kun ei tarvitse pukea lisää kerroksia, meidän poika on varsinainen venyjä tuon pukemisen kanssa.... Vaikka asteita on paljon, niin märkä maa on aika kylmä ja joinakin päivinä on tuullut ja satanutkin sen verran, että saa mielestäni laittaa vähän enemmän vaatetta kuin mitä vaan lämpötilan mukaan laittaisi.Kyllä on haalari jo aika käytetyn näköinen, kun on hiekassa leikitty... Kurahousuja en silti ole ottanut käyttöön, sillä pelkän haalarin kanssa on kuitenkin mukavampi liikkua. Käyttöönhän nuo on kuitenkin ostettu eli vaatteita en säästele.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkin välikausihaalari käytössä, sinne alle villapuku, päässä neulepipo ja vk-kintaat kädessä. Jalassa vähän päivästä riippuen joko kumpparit tai sitten talvigoret, jolloin ei tietenkään laiteta villasukkia. Tuntuis hassulta laittaa toppapuku ku ulkona on tosiaan +7 ja vettä sataa. Nyt eivät kyllä kauheasti ole päiväkodissa ulkoilleet, meidän tyttö on siis 2v3kk ja pienten ryhmässä.

silloin kun lunta ja pakkasta oli, niin käytettiin toppahaalaria, mutta heti kun sulivat pois ja kääntyi plussan puolelle, otettiin takas käyttöön välikausihaalart.

Meillä kuravaatteet vielä päällä, kun haalari ei pidä vettä. Nyt onkin etsinnässä kosteussuojavälikausihaalari, mutta mistään ei enää löydy=(

pojalla 2.5v on päällä fleecevuorelliset sadetakki ja housut.

päässä ohut vuorellinen kypärämyssy, peukalopotit ja jalassa vikingin footi kengät.reimatecin välikausipuku on myös päällä ollut näillä keleillä.

Tytöllä (6v) ja pojalla (7v) Ticketin fleecevuorelliset vk-takit ja HM:n vuorelliset " kumihousut" .Pojalla 1v 6kk Reimatecin toppapuku (ihan siitä syystä kun 80cm vk-haalari ei enää mahdu).Kaikilla kumpparit.

Tulis jo talvi :)

täällä helsingissä ainakin meillä ollut ainakin pari viikkoa käytössä välikausihaalari, välillä lisäksi myös kurahousut (ulkona niiin likaista!). Toppapuku oli käytössä lokakuussa :)Jalassa karvasaappaat tai välillä tavalliset paksulla sukalla. Tai syysgoret, tosin saappaat helpompi pihan kuraleikin jälkeen putsata.

Ohuet lapaset+kurahanskat. Päässä kypärämyssy ja kevyt pipo. Kovin kostealla reimatecin vk-hattu. Neulepipo kuitenkin mukavampi päässä, joten se aika usein..Sisävaatteiden lisäksi alle olen pukenut fleecetakin tai villapaidan, tuuli on välillä kolea.Tänään vain kerran ulos.

Kun oli selvästi pakkasta ja lunta, pojalla 2v6kk oli Reimatec+ toppahaalari, mutta nyt se on aivan liian kuuma eli välikausi Reimatec ja välikausihanskat, kumisaappaat( uudet talvigoret ovat nekin liian kuumat) ja villasukat.

ja lisänä vanhoja talvi- tai välikausirukkasia sekä Reimatecin sydvesti. Kuopus on sen verran vilukissa että toimii paremmin näin kun välikausihaalari päällä (talvihaalarin alla ohuehkot sisävaatteet).Koululaisella Ellen fleecevuorinen sadetakki sekä pitkävartiset kumisaappaat, nämä riittävät välitunneille.Ai että kun tympii tämä keli, onneksi pääsee pian pois...

alle saa mukavasti kerroksia, pitää sadetta, mutta ei tunnu tönköltä päällä. Olen suoraan sanottuna aika kiitollinen, ettei tullut hankittua tuliterää tyyristä talvihaalaria tälle talvelle, vaan pärjätty viime vuotisella. Toivottavasti tammialeista löytyy ensi vuodelle.

kaivettiin taas esiin, kun lumet suli ja jos isi viitsii lähteä sateeseen, kurikset päälle tällä kelillä, villahaalari alle ja kumpparit + villasukat sekä kurarukkaset neulehanskojen kanssa, niin kelpaa hyppiä lätäköissä. Ja päässä puuvillavuorellinen villakypärämyssy.

Jos enempi sataa, niin lisäksi sadetakki.

ja sen alla sukkikset + pitkähihainen trikoopaita. Lisäksi välikausisydvesti ja välikausirukkaset lapasilla. Jalassa Eccon ohuet talvicoret tai Nokian lämminvuorikumpparit.

Tänään vielä päällä Rukan sadevaatteet, sillä keli oli ihan kamala ja siellä ne silti sateessa seisoivat, kun hain päiväkodista. Kivat kelit:) Lapsella ikää pian 5v ja ihan sopiva vaatetus oli.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat