Vierailija

Tyttäreni jäi kiinni kirjoitettuaan rakkauskirjeitä luokkansa suositulle ja söpölle pojalle. Tässä ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta hän oli kirjoittanut kirjeet ( 2 kpl ) parin tyttöluokkatoverinsa nimellä ja lähettänyt kirjeet. Miten etenisit homman selvittämisessä?

Kommentit (6)

ja millä tavalla sitä on jo käsitelty koulussa. Ovatko tytöt puhuneet asiasta keskenään, onko tyttäresi pyytänyt anteeksi? Mikäli asia on koulussa jo näin käsitelty, pitäisi sen riittää. Niin ja minkä ikäinen tyttösi on? Voit ottaa puheeksi asian vielä kotona ja kysyä vähän, miksi tyttäresi näin toimi, mutta kun on kiinni jäänyt, on siinä varmaan jo tuskaa riittämiin - mitään erillistä rangaistusta en ehkä kotona enää asiasta antaisi. Jos taas koulussa ei ole asiaa käsitelty, vaan se on tullut tietoosi muuten, huolehtisin siitä että asiaankuuluvat anteeksipyynnöt tulee hoidettua.

Uskon, että tyttö on läksynsä oppinut, sen verran noloa on moisia joutua selvittelemään koulussa. Tyttö on kuitenkin vielä sen verran pieni, että ei ole todennäköisesti ajatellut nenäänsä pidemmälle ennen kirjeiden kirjoittamista - vastaisuudessa varmaankin ajattelee. Muista, että lapsesta selvittely on varmasti tuntunut kurjalta, joten ole tukena ja turvana ikävien tunteiden käsittelyssä. Älä siis enää suhtaudu liian ankarasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Opettajalta kuulin ja ovat keskustelleet monessa kokoonpanossa asiasta koulussa. Tänään pitäisi sitten pyytää anteeksi koulussa. Illalla on vanhempainilta ja ajattelin kysyä opettajalta että pyysikö anteeksi toki kysyn myös tytöltä itseltään. Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat