Vierailija

Ei saa olla vaate eikä lelu/kirja/peli. Olisko kellään mitään muuta ideaa? Heillä on vähän tilaa ja kaikkea " tarpeellista" jo valmiina.

Kommentit (11)

Joku lahjakortti on ollu itsellänikin mielessä tai sitten alamme keräämään hänelle jotain sarjaa tai vastaavaa joka joulu ja synttäri lahjaksi. Olisko kenelläkään niihin mitään ehdotusta kun en mitään hopealusikoita viitsi alkaa ostamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihana hieman erilaista lastenmusiikkia sisältävä cd " vauvan vaaka" . Kuulostaa hieman kansanmusiikilta osa kappaleista. Suosittelen, oma yksivuotias pitää kovasti. Ostin Akateemisesta kirjakaupasta.

No, oma 1-vuotiaani pitää musiikista, joten joku lasten CD voisi olla kiva. Vauvasoitinkin on ollut meillä hitti (ehkä enemmän 2-vuotiaana) kuten kymmenkielinen ksylofoni. Sitä pimputellessa ei mene hermot, koska ääni on kaunis ihan vain pimputellessakin.Olen kyllä sitä mieltä, että lapsella ei voi olla liikaa kirjoja joten sen on aina ihana lahjaidea. Paitsi ehkä sellaisille junteille vanhemmille, jotka eivät ymmärrä lukea lapsilleen.Entä nämä Baby-Einstein videot? Lapsille tosi suosittuja ja erittäin kehittäviä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat