Seuraa 

Kuinka pitkään olette maistelleet aina yhtä ruoka-ainetta, ennen siirtymistä toiseen??Meillä aloitettiin kiinteät perunalla, viikon annoin pelkästään sitä rintamaidon lisäksi, seuraavalla viikolla aloitin maissin maistelun niin että aamupäivällä maissia vähän ja illemmalla perunaa noin mentiin viikko ja tänään alotin peruna-kukkakaalisoseen.Niin että ajattelin että riittääkö viikko yhden ruoka-aineen tottumiseen?? Maha toimii hyvin, kakka tulee noin kahen päivän välein, ku ennen kiinteitä tuli viikon välein.Ja mikä olisi sitten seuraava ruoka-aine? Että kannattaako maistella nyt mahollisimman monia ja kun on tottunut niin joka päivä eri ruokaa vai miten?? Mikä olisi hyvä aloitus puuro, jota antaisi illalla ja kenties aamullakin?

Kommentit (3)

Minkä ikäinen vauvasi olikaan? Jos kyseessä on 6kk ikäinen vauva kannattaisi eri ruoka-aineryhmiä ottaa suhteellisen nopeasti ruokavalioon. Eli pari ruoka-ainetta kustakin ryhmästä: viljat (riisi, kaura), kasvikset (teillä onkin jo) marjat /hedelmät ja lihat. Itse otan uusia ruoka-aineita kokeiluun viikon välein vuorotellen eri ryhmistä.

Hei!Ainakin Helsingin neuvoloissa jaetaan nykyisin semmoista ohjetta, jossa 6 kk täysimetetyille vauvoille voi kiinteitä aloitettaessa esitellä kaksikin uutta ruoka-ainetta viikossa, heti yhden-kahden ekan " totutteluviikon" jälkeen. Ja joka viikko viikosta 3. alkaen voi siirtyä uuteen ruoka-aineryhmään (vko 1-2 kasvikset/juurekset, vko 3 lihat, vko 4 viljat, vko 5 hedelmät/marjat)- Pyjamabansku

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat