Vierailija

Tuli vain mieleen kun jos aamulla on vaikka 20 astetta pakkasta ja ekaluokkalaisella koulumatkaa yli kilometri (johon se saa helposti menemään vaikka tunnin :).

Kommentit (6)

Kun soitin ja tarkistin onko poika jo kotona niin vastasi puhelimeen itkien puolesta välistä matkaa. Oli aamulla lähtenyt kumisaappaissa kouluun. Eikä sitten edes tajunnut soittaa mulle. Itki vain kipeitä varpaitaan ja kylmää siellä lumihangessa :(. Mitä jos olisin vain luottanut että on se jo kotiin päässyt. Koulutiellä kun ei ole jalunkulku liikennettäkään niin että voisi luottaa että joku aikuinen tulisi apuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei myöskään liikuntatunneille. Meidän koulussa lämpötilat katsotaan tapauskohtaisesti päivittäin ( paitsi ehkä alle -25 astetta ). Kun on kuitenkin niin, että -10 astetta ja kova tuuli on huomattavasti kylmempi kuin tyyni 20 asteen pakkanen.

Toki jokainen voi lapsensa kouluun viedä autollakin tai sopia jonkun koulutoverin vanhempien kanssa kimppakyydityksistä, mutta muuta en kyllä keksi. Ei kunnat tai kaupungit ikävä kyllä ainakaan auta tuollaisissa asioissa lainkaan

varmistaa mitä on päällä. Jos on todella vielä noin huonosti itsestään huolehtiva.

Meillä ekaluokkalainen osaisi varmaan laittaa päälle just oikeat vaatteet, mutta hössötän sen verran, että varmistan vielä, että laitat sitten nämä kengät aamulla. Mutta sun kannattaa siis käydä etukäteen lapsen kanssa läpi mitä pukee. Jätä vaikka erilliseen kasaan kaikki eteisen lattialle ja sitte vielä soitat, jos et voi luottaa mitä on pukenut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat