Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme vasta muuttaneet Turkuun, Varissuolle. Meillä on 2-, 4- ja 5-vuotiaat lapset, ja hoidan heitä kotona. Kertoisiko joku ystävällinen, mistä keksisin itselleni ja/tai lapsille jotain äksöniä täällä? Mielellään ei seurakunnan kerhoja, vaan jotain muuta. En myöskään etsi varsinaista päivähoitoa.Kiitos! :)

Kommentit (15)

ei liity mitenkään kysymykseen mutta mikä vika vasissuossa itse olen asunut 7v täällä ja edelleen asun vaikka on pieniä lapsia täältä löytyy kaikki palvelut ja varmaan joka puolella on niitä häiriö asukkaita

Mutta varsinainen vastaus: täällä on Mll:n perhekeskus Touhula osoitteessa Pelttarinkatu 4, siellä on paljon toimintaa. Sitten on tosi mukava perhekerho (se on kyllä srk:n, kokoontuu Varissuon kirkolla) ja sitten on puistotätitoimintaa kahdessa eri puistossa.Terv. mamma ja kaksi lasta varissuolta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kynttilöitä kastamistekniikalla.Kuralan kylämäki on kiinni talvisin, nyt jouluaikaan avoinna 7.-20.12.Uimareissuille kannattaa suunnata Raision Ulpukkaan.Ruissalossa on ihanaa ulkoilla. Siellä on pikkuruinen, suosittu pulkkamäkikin, jos sattuu tarpeeksi tulemaan lunta.Tervetuloa turkulaiseksi ja hankkiutukaa sieltä Varissuolta pois...En tiedä, onko toimintaa just teidän alueella vai ovatko kaikki siellä keskuspaikassa Raunistulassa. Monenlaista kuitenkin löytyy jo ihan vauvoille.

5, jouduttiin tänne vähän vahingossa. Mies sai työpaikan yllättäen, ja kun asuntoa kiireessä haettiin, niin tänne jouduttiin. Emme tienneet etukäteen, millainen paikka tämä on. On kyllä kieltämättä alkanut tuntua, että vois ehkä johonkin muuhun kaupunginosaan muuttaa...

Mutta sitä tekemistä: Alkakaa käydä sunnuntaisin Lasten liikunnan ihmemaassa. Typerä nimi, mutta kiva liikuntamuoto lapsille. Järjestetään Kupittaan urheiluhallissa ja melkein kaikilla kouluilla sunnuntaisin klo 17 alkaen. Ilmainen tapahtuma, kaupunki ja urheiluseurat järkkäävät. Siellä lapset aikuisen seurassa saavat vapaasti pomppia ja temmeltää, kaikenlaisia härveleitä on kärrätty paikalle virikkeeksi, ja pomppulinnaakin löytyy...Ja minä myös suosittelen lämpimästi Seikkailupuistoa, tosin meillä kokemusta vain kesäaikaisesta toiminnasta (silloin Seikkis on ihan ykkönen).

jos joskus haluat mennä vaikka kampaajalle ja lapsille ei ole hoitopaikkaa niin puuhapirtti on paikka lapsille jossa he voivat olla max. 3 tuntia kerrallaan (3e) siihen sisältyy muistaakseni välipala. Minusta oiva paikka lapsille jos haluaa joskus yksikseen viettää aikaa kaupungilla.

Kupittaalta löytyy leikkipuisto, urheiluhalli...Kuralassa on Kylämäki...ja mitäs muuta. turku piste fi -sivulta taitaa löytyä lisää. :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat