Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Asuu parin sadan kilometrin päässä. Käy kylässä muutaman kerran vuodessa. Ilmoittaa kyläilyaikomuksistaan sinä aamuna, kun on tulossa. Usein soittaa kaiken lisäksi matkalta, tuntia ennen kun on oven takana. Kotona olemme, mutta suututtaa, ettei voi yhtään aikaisemmin ilmoittaa. Varmasti tietää jo monta päivää aikaisemmin, että on tulossa. Miksei silloin jo ilmoita? Asiasta on puhuttu hänelle, mutta ei näköjään mene perille.

Kommentit (3)

Meillä appivanhemmat vain rimpauttavat ovikelloa. Paras aika oli itsenäisyyspäivä kello 7 aamulla, kun me oltiin edellisenä iltana muutettu. Ja anoppi nalkutti kymmenen vuotta kun oli niin laihat tarjoilut aamukahvilla...

Tyyliin olette juuri lähdössä kylään/lääkäriin/kauppaan/parturiin jne. Ja ensi kerralla lähdette kotoa, kun appi soittaa olevansa tulossa. Jos ei sillä opi ilmoittamaan tulostaa aiemmin, niin sitten ei taida mikään auttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asuvat reilun 200km päässä. Ovat käyneet 2 kertaa tänä vuonna, ensimmäistä lapsenlastaan katsomassa, kun oli 2 viikon ikäinen ja sitten ristiäisissä. Vähintään kerran kuussa kyllä odottavat meitä käymään heidän luonaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat