Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Moi!Onko Reiman Peuhari todella kestävä polvista ja pepusta, toisin kuin ReimaTec johon tulee helpolla naarmuja ja karheentumaa?

Siis kumpi kannattaisi ostaa 5 v pojalle joka konttaa ja laskee peppuliukua paljon? (Osaa kyllä kävelläkin, muttei sitä aina huomaa....)

Kommentit (4)

Käyttäjän kannalta huono juttu, jos lopettavat mallin. Myyjän kannalta tietysti hyvä, kun saa myytyä kalliimpia ja huonommin kestäviä sen sijaan. Toisaalta täällä plussa-kelissä ei tietysti oikein ole kysyntääkään erikoisen lämpimälle talvihaalarille.

Ainoaksi haalariksi en Peuhari ottaisi, sillä plussa kelillä se on liian kuuma ja kuluu turhaan ennen kunnon pakkasia. Laittaisin siis jonkun ns. varahaalarin alkutalveksi (esim. meillä edellisen talven kosteussuojahaalarit on paikattu polvista Nylonilla ja palvelevat nyt tämän haalarien rikkoutumiselle otollisen kauden) tai käyttäsin välikausihaalaria villapuvun/fleecen kanssa kanssa 0-keleille asti. Sitten Peuhari käyttöön ja tarvittaessa sadehousut mukaan.

Peuharin polvissa ja pepussa käytetty kangas on tosi kestävää ja siinä on taustalla paksu muovikalvo, joten vesi ei mene läpi polvista. käyttämme kuitenkin kurahousuja/sadehousuja kurakelillä, sillä talvihaalarit kärsivät jatkuvasta pesusta, enkä halua käsitellä täynnä kuivunutta hiekkaa olevia haalareita.

Peuhari on erinomainen kestoltaan, ainoa Reiman nykyisillä kankailla valmistetuista alle 140 e haalareista, joka kestää kahdella yli 5 vuotiaalla lapsella tai yhdellä kaksi talvea. Olettaen tietenkin, ettei sitä pestä liikaa tai istuta orapihlaja-aitaan. Meille ei myöskään ole tullut yhtään viallista kappaletta Peuharia, toisin kuin esim. Reimatec+, joista on riittänyt murhetta ja vaivaa meille ja tuttaville kun ovat olleet viallisia ja on pitänyt keskustella valmistajan kanssa ja hankkia nopeasti jokin muu haalari viallisen tilalle. Ja muutama tavallinen tec-haalari on myös ollut valmisteviallinen, muttei yksikään Peuhari.

Muita todella kestäviä ovat ainakin Jonathan Cordura ja Rukka, tosin muistelen lukeneeni täältä, että Rukalla on ollut aiempina vuosina paljon laatuongelmia eli osa haalareita on ollut materiaaliviallisia ja rikkoutunut helposti. Mikähän on nykyinen tilanne?

Jonathan Cordura oli ainakin viimevuonna ihan ok, varsinkin hinta oli järkevä. Tähän vuotisista en tiedä, onko sama materiaali kuin viime vuonna? Jonathanilla myös laatu on ollut luotettavaa, meillä ei ole ollut yhtään viallista.

Tämän vuoden SuperRemuja en ole nähnyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on pääasiassa ollut Peuhareita talvihaalareina. Tyttärellä kesti Peuhari kaksi talvea (5 ja 6 v.) ja se ei vieläkään ole rikki (pieni kylläkin). Toki kulumaa on nähtävissä, mutta ihan toimiva haalari edelleen. Tyttäreni on ulkovaatteiden suurkuluttaja, en tiedä miten hänen onnistuu kuluttamaan ulkovaatteet niin kamalaan kuntoon niin nopeasti :) Kuopuksen (4 v poika) on varovaisempi vaatteiden suhteen. Viime vuoden Peuhari on edelleen siistin näköinen ja kulumaa todella vähän.Peuharin kangas on huomattavasti kestävämpää kuin Reimatecissä. Meillä on ollut myös Reimateccejä, mutta ne eivät kestä kulutusta meidän lapsilla. Pieni vesikään ei mene Peuharista heti läpi. On harmi, jos Peuharin valmistus lopetetaan, itse en ainakaan Reimatecciin siirry.Peuhari on myös tosi lämmin. Isomalle lapselle se on helppo haalari, kun ei tarvitse pukea välivaatteitakuin kovimmilla pakkasilla. Meillä on alkutalven pikkupakkasilla ollut edellisen vuoden haalari, niin ei ole ollut liian lämmin. Tänä vuonna ostin Rasavilin kevyttoppahaalarin välikeleille.

Ei ole paras mahdollinen valinta tänne pk-seudulle.Kuumaveriselle lapselle liian lämmin puku ja jotenkin kankea.Meillä jäi peuhari käyttämättä koska viime vuonna 5v tyttö ei tykännyt puvusta (kankeuden takia).Mieluummin ostan Lennen pukuja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat