Seuraa 

Vähän tälläinen aiheesta poikkeava viesti, mutta varmaan monille ihan hyödyllinen jos olette yhtä huonoja keksimään lahjoja kuin minä :)Taas on se aika kun rahaa palaa vaikka ei edes tiedä mitä ostaisi. Miehelle on niin vaikea ostaa lahjaa kun ei oikeastaan mitää tarvitse tai sanotaanko ettei halua kalliita lahjoja. Päätettiin että ostetaan vain pari lahjaa toisillemme, mutta olis niin kiva ostaa miehelleni joku yllätyslahja niiden perinteisten lahjojen lisäksi,mitkä meillä yleensä ovat yövaatteita.

Kun kysyy olisko jotain mielessä niin vastaus on suunnillee et sukkia ja pitkiä alushousuja :) et koita siinä sitten keksiä joku hyvä lahja.Mitä te muut olette ostaneet tai aiotte ostaa miehelle tai sitten sukulaisille tai lapsillenne.

Kommentit (2)

mieleinen kirja ostettuna. mitään turhaa en viitsi ostaa, enkä kyllä itsekään halua lahjaksi mitään turhaa. viime jouluna mies jäi ilman lahjaa, kun ei osunut kohdalle mitään sopivaa, mutta eipä tuo ollut lainkaan harmissaan.

Tämä on meidän toinen yhteinen joulu. Viime vuonna pukin kontista tuli miehelle metsästysvaatteet, tänä vuonna aattelin tatuointilahjakorttia.. On niin kovasti ollut puhetta et " kun sais suomileijonan olkapäähän" ... Lupasin et viimestään sit kun raskaustesti näyttää plussaa, mut kun ei tunnu onnistavan ni ajattelin sitten että jos joululahjaksi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat