Vierailija

Olen monesti kuullut, että porkkanaraastetta voi pakastaa ja että on vähintään yhtä hyvää pakastettuna kuin tuoreena.



Ajattelin kokeilla huomenna. Vinkkejä? Hienoa vai karkeaa raastetta? Vai onko väliä? Jos pakastaa isoon astiaan (esim. 2-3 l) saako kerta-annoksen kuopsutettua irti? Miten olette pakastaneet? Lisätäänkö raasteeseen jotain? Sitruunaa? Sokeria?

Kommentit (2)

Ei tarvitse lisätä mitään, raaste mehustuu sulamisvaiheessa hiukan. On todellakin ihan hyvää, mutta karkea raaste ei toimi niin hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat