Vierailija

Joku tekee meille kiusaa ja tilaa minun nimelläni kaikenlaisia seksitarvikkeita. Joudun aina lähettämään ne takaisin ja pyytämään tilauslipukkeen. Poliisillekin on ilmoitettu, mutta vieläkään ei ole lähettäjä selvinnyt. Onko poliisi ihan saamaton. Tämä " seksisairas" kiusaaja täyttelee käsin lipukkeita.

Kommentit (14)

Naapurissa ei ihan teinejä asu, mutta silti epäilyksemme suuntautuvat naapurustoon,mutta poliisi ei ole vielä tarpeeksi kerännyt ilmeisesti todisteita. Ensimmäiset lähetykset alkoivat elokuussa.

Ehkä poliisikin on sen takia varovainen, sillä eihän sitä tiedä, mitä nämä sairaat saavat päähänsä. Tässä vain tulee kaikille töitä ja kustannuksia, kun nämä ns. sairaat saavat mellastaa mielensä mukaan, eikä kukaan pysty tekemään mitään. Poliisiakin varmasti työllistää tärkeämmätkin asiat kuin jonkun pilailulähetykset, jotka aiheuttavat kaikille osapuolille kustannuksia. Ajatelisi niitä, jotka tarvitsevat todella näitä. Nämä pilailukustannukset tosiaankin nostavat nyt tuotteiden hintaa. Jos olisi teini kysessä, luulisi, että yksi lähetys olisi riittänyt, eikä tarvitsisi kuukausi tolkulla jatkaa hommia. Aina Ruotsia myöten tilailee meille tarvikkeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No tässä näkee kuinka paljon asia kiinnostaa. En viitsi edes nimeä oikein opetella ja kirjoittaa, mutta joku vain luulee, että minä niin sellaisen haluaisin.

ja odottavat poliisilta jotain toimintaa. Tällaiset tilaukset kun tulevat maksamaan heille aikamoisesti, kun lunastavat niitä takaisin. Ajattelisitte vähäsen te jotka tällaiseen ryhdytte, sillä tehän nostatte näiden tuotteiden myyntihintaa tällä mukamas pilailullanne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat