Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuoreen tutkimuksen mukaan miesten unelmanainen on kuin suoraan 1950-luvulta. Miehet haluavat naisen, joka hoitaa kotia, kokkaa ja siivoaa, kertoo brittilehti Daily Mail.Tutkimuksessa 1500 ihmiseltä kysyttiin, mitä ominaisuuksia he arvostavat puolisossa. Miehet siis haluavat kokkaavan ja siivoavan naisen, joka on hyvä vanhempi.Naiset taas haluavat hyvän kuuntelijan, toimeentulevan ja perhekeskeisen miehen. Myös naisten asenteet ovat siis melko perinteisiä.Tutkimuksen teki Yorkshire Building Society.

Kommentit (14)

toisaalta miehet ovat tottuneet siihen, että puoliso kantaa vastuuta myös kodinulkopuolisista asioista (tankkaa autoa, vie autoa huoltoon, käy pankissa, maksaa laskuja jne.) ja tuo rahaa talouteen.Sinänsä musta tuossa 50-luvun mallissa ei ole mitään pahaa. Silloin työnjako oli selvä ja varmaan molempien elämä oli yksinkertaisempaa: mies toi rahat ja vaimo hoiti kodin ja lapset. Paljon stressitömämpää kuin tänä päivänä venyä joka suuntaan ja silti muksut jää pienelle kasvatukselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elämäntyöni ei koostu muiden passaamisesta, siivoamisesta ja lapsien tekemisestä. Emännän elämä 2000-luvulla ei nappaa.Ihan sama se minulle, mitä miehet tahtovat. Siinähän haluavat, ei ole pakko ottaa sellaista miestä joka vinkuu toisenlaisen elämäntyylin perään.

No mitäs outoa tuossa on? Kyllä minä teen kaikkea noita, vaikka en tietääkseni 50-luvulta olekaan. Ihan omat harrastukset on ja töihinkin on tarkoitus palata pian. Ei kai se sulje noita ominaisuuksia kuitenkaan pois.

Sinullakin olisi varmasti pipo vähemmän kireällä, jos saisit välillä nauttia tyytyväisestä parisuhteesta, puhtaasta kodista, tasapainoisista lapsista ja kiireettömästä elämästä...Mutta onneksihan sinulla on kuitenkin se todellinen ja oikea ELÄMÄNtyösi!

tottakai niiden kyselyssä tulee tuommoinen tulos. Kysely tehdään kysymällä miehiltä, että arvostattekoa) naistaj oka hoitaa kotia

b) kokkaa

c) siivoaa

d) hoitaa lapsiaja tulokseksi tulee tää arvostamme. Ei kai nyt kukaan vastaisi että emme arvosta.Mutta entäs jos olisi kysytty vaikka että haluatteko vaimonne

a) olevan kumppani arjessa

b) jakavan päivittäisen vastuun lapsista

c) osallistuvan kodinhoitoon

d) pystyvän vaihtamaan mielipiteitä kanssasiMitähän ne brittimiehetkään sitten olisivat vastanneet?

Näillä kyselyillä ei ole mitään totuusarvoa...

puolet vähemmän avioeroja, jos naiset uskaltaisivat olla kotona lasten kanssa ja perheille/parisuhteille jäisi enemmän myös yhteistä, täysin kiireetöntä aikaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat