Vierailija

mites teillä muilla?

Kommentit (14)


Lasten lahjoihin olen laittanut yhteensä 20 ¿ (ale-DVD:t) kahdelle lapselle, mutta miehen lahja maksoi 80 ¿. Kummilasten lahjat 17 ¿ ja 23 ¿. Niin ja oman äidin lahjaan laitoin 400 ¿.

Se rakastaa lastaan eniten, joka ostaa vähiten lahjoja. Isi ja äiti silti voi juosta kapakoissa ja tupertaa rahat omiin menoihin, mutta lapsille ei riitä edes joululahjoiksi.

Toivottavasti jätätte edes ne kalliit jouluviinat ostamatta, voisitte silläkin rahalla laittaa lapselle jotain. Ja lapsella olisi parempi mielikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ole vielä ostanut mitään, mutta aion ostaa yhden lahjan/lapsi. Rahaa käytän max 50¿/lahja. Lahjoja (=leluja) tulee niin paljon sukulaisilta, ettei ole mitään järkeä ostaa itse heille enempää.Sitten kun ovat isompia, rahaa menee varmasti enemmän just johonkin kännykkään, vaatteisiin, harrasteisiin...etc. Hyvä kun vielä pääsee vähän " halvemmalla" ;)

meillä tyttö saa pianon ja kitaran (oikeat), aamutakki, 200¿ lahjakortti vaatteisiin ja 100 ¿ lahjakortti musiikkikauppaan.Poika rummut ja kitaran (oikeat), saunatakin, 100¿ lahjakortti musiikkikauppaan

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat