Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (11)

Tukholmassa aamuisin ja iltapäivisin järkyttävät ruuhkat. Eli työmatkan kannattaa olla lyhyt. Tukholma on tosi iso kaupunki esim. Helsinkiin verrattuna ja ruuhkat aivan eri luokkaa.

Tukholmassa on paljon sekä hyviä että huonoja alueita, mutta kannattanee varmaankin ensin miettiä mikä on rahatilanne että mistä asuntoa alkaa etsimään. vuokra-asunnot etenkin on kiven alla ja niissä ei välttämättä pääse aluetta valkaamaan (niin no paitsi jos ei rahasta tee tiukkaa)

Yleisesti voi miettiä että " huommat" alueet löytyvät lähes jokaisen metrolinjan loppupäästä, mutta taas toisaalta niistäkin sitten kun taas jatkaa eteenpäin niin on taas jo paremmalla alueella.

Kuinka kauas keskustasta haluatte?Itse asun n. 12 min metromatkan päässä keskustasta, ihan ruotsalaistenkin havittelemalla alueella. Viihdyn hyvin.En tiennytkään että myös Lidingössä olisi suomalainen koulu... ainoat mitkä itse tiedän on Fridhemsplanilla sekä Upplands-Väsbyssä, mutta toisaalta kouluunhan voi aina matkustaa vähän kauempaakin ei siinä kaikkien tarvi vieressä asua.

Suomalaisia päiväkoteja on useita Tukholman kunnan alueella.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tukholmassa on hyvin selkeästi alkanut jakautumaan ns. paremmat koulut ja huonommat koulut. Joten asuntoa hankkiessa kannattaa siihen kiinnittää huomiota, jos asiaa pitää tärkeänä.

enkä tiedä miten keskustassa haluatte asua tai mikä on hintahaarukka, mutta mieheni on kotoisin Enebybergistä ja siellä ja lähiseudulla (Danderyd) on ihanaa ja mieheni viihtyi siellä lapsuutensa & nuoruutensa. sen vieressä myös Täby, jossa iso (ruotsin isoin..?) ostokseskus. alueelta pääsee alle puolessa tunnissa tukhoman keskustaan (metro) ja lähellä siljan satamaa (helppo reitti ajaa autolla)

Ihana ihana paikka! Hyvät yhteydet keskustaan mutta rauhallinen ja kaunis paikka asua (asunnot kylläkin kalliita, mutta so jos firma maksaa).

Me asumme siellä kun miehellä on pidempiä reissuja tukholmaan esim. kesäisin.

paikka, jos on esim. jonkin rikollisryhmittymän jäsen tai vaikkapa jo vanki.

Olis se vankilakin ihan vieressä. Ai niin, ja voisihan sitä olla balkanilta pohjoiseen saapunutkin, niitäkin on paljon. Ihan vaan ap:lle vinkiksi, että Spånga on yksi huonomaineisimpia alueita, oli lapsia tai ei.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat