Vierailija

Olipas hauska lukea ketjua joissa kirjoiteltiin varatuista ja toisista naisista:)

Naisista tehtiin huoria, anteeksi pahempia, mutta miehet lähes reppanoita jotka ei kotoa saa.Itse olen ollut se toinen nainen (itse myös aiemmin eronnut ja lapset on...saapahan joku siitäkin haukkumisen aihetta :) mutta suhteeseen tarvitaan aina 2 henkilöä. Monesti ne perustuvat seksiin, muttei aina. Omassa tapauksessa näimme enemmän ilman seksiä...miehen avioliitto suht tunteeton ja lasten ja velkojen takia yhdessä. Saimme molemmat pieniä ihania hetkiä joilla jaksoi taas arkea....Nämä haukkujat ovat usein naisia, aviossa olevia, jotka pelkäävät että joku muu antaa miehelleen jotain jota itse eivät halua/pysty...

Kommentit (13)

>>>Dating a Married ManAre you the " other woman?" If you' re involved with a married man, and you' re waiting for your turn, it' s time to re-evaluate your situation.

It' s time to move forward.

If you' re putting your life on hold for a married man, he' s stolen not only your heart ¿ he' s stolen your brain!

No matter how you justify it, you are attacking his family unit.

Even if he is separated from his wife, that is their business and you are a threat to their marriage. You aren' t welcome and you don' t belong.

You may feel that he' s your soul mate, but think again.

A real soul mate would not set you on the sidelines. He wouldn' t allow it, let alone entice it.

Keep in mind that you only know what he tells you.

You already know that he' s a liar because he' s living a lie with his wife and children. How can you be sure whether you' re the only " other woman" he has? Entertain the possibility that he is lying to you, and you are being used.

Think of his wife.

Is it fair to her? She' s been married to him for however many years, cleaned up after him when he' s sick, raised children with him, sacrificed with him, dealt with the " damn dailies," then you come in at the 11th hour and provide a contrast to that that' s new and exciting and fun. You are intruding upon her turf. You are a trespasser. It is no different than being a thief in the night. It is no different than breaking into their house and stealing their things.

Even if your married man decided to leave his wife and family for you, that doesn' t guarantee success.

Relationships born out of affairs survive less than 5 percent of the time. If he' ll do it with you, he' ll do it to you. If he' s living this deception with you today, how could you ever trust him if you did get into a legitimate relationship with him?

Break off this relationship today.

You' ll hurt, you' ll feel broken-hearted, but you' ll be better off. Take some time to get really clear with yourself about who you are and what you want. The most important relationship you' ll ever have in this world is the one you have with yourself. And eventually, you' ll fall in love again ¿ with someone who' s willing to make you first in his life.>>>Dr Phileläinten lailla me kuljetaan vaistojen varassa eikä olla yksiavioisia. itseään siinä pettää, jos näin luulee. mulle on ihan sama harrastanko seksiä ukkomiehen vai sinkun kanssa ja ihan sama pitääkö joku mua tällä palstalla luuserina. uskomattoman paljon olen törmännyt samanlaisiin tapauksiin ja etenkin niihin seksinnälkäisiin miehiin, joille kotona ei heru. ap on oikeassa - täällä ruikuttuvat ne vaimot, jotka pelkäävät, että oma mies hairahtuu. kunpa tietäisitte! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

haluaisikaan rakastajaa kokonaan itselleni. Kuorin vain kermat päältä!

Hän tulee tapaamaan ja harrastamaan kiihkeää seksiä kanssani silloin kun minulle sopii. En halua nähdä hänen likaisia sukkiaan täällä joka päivä!

Nautin siitä, kun hän suuseksin jälkeen menee kotiin pussaamaan vaimoaan...

nautin siitä, kun harrastamme rietasta seksiä heidän aviovuoteessaan ja heidän leluillaan...

nautin vain...ps. lapsia heillä ei ole, lapsille en haluaisi tätä tehdä

Vierailija:

Lainaus:


avioliiton ulkopuolisille suhteille. Aivan varmasti jokainen pitkässä suhteessa tuntee itsensä välillä vähemmän rakastuneeksi, vähemmän rakastavaksi, puolison aina samaksi tylsäksi, yllätyksettömäksi, arjen harmaaksi ja vaihtelun siintävän taivaanrannassa....


Ihailen toista miestä, vaikka olenkin vakituisessa parisuhteessa. Ja olen myös sitä mieltä, että uskottomuus on väärin. Silti en voi olla ajattelematta tätä toista miestä, paha on olla.

on varmasti miehiä jotka pettää vain seksin takia, fyysistä pettämistä.Mutta on olemassa myös miehiä, jotka ihastuvat/rakastuvat toiseen naiseen (tai toisinpäin- varattu nainen mieheen), mutta todellakin lapset, lainat, sukulaiset ym. on liian iso pala käsiteltäväksi. On helpompi jäädä kuin lähteä.Toki tuollainen loppuu jotenkin jossain vaiheessa.Mielestäni suhteessa on jotain vikaa, jos siihen pääsee kolmas osapuoli väliin. Ja tarkoitan nyt muutakin kuin fyysistä seksiä.

Sori jos ymmärsit asian väärin. Kerrasta poikki on oikea asenne. Pettäjät pitää kouluttaa. Se on väärin. Pettäminen on aina väärin.

Eivät kaikki tapaukset ole sun kaltaisia. Et tiedä mistä tilanne aina johtuu. Naisen syyttäminen siitä että mies etsii toisen on aivan väärin.

On todella erilaisia ihmisiä ja erialisia tilanteita. Kuitenkin yksi on aina fakta. Pettäminen on pettämistä oli tilanne mikä tahansa.

" Narsistinen luonnehäiriö on itsetunnon ja ihmissuhteiden häiriö. Kaikki narsismin ongelmat kietoutuvat jollain tavalla vääristyneeseen käsitykseen omasta itsestä ja vääristyneisiin ihmissuhteisiin, epärealistiseen käsitykseen omasta kaikkivoipaisuudesta ja kyvyttömyydestä arvostaa ja kunnioittaa muita ihmisiä. Narsistiset ihmiset ovat suunnattoman itsekeskeisiä ja kyvyttömiä huomioimaan muita ihmisiä. He uskovat olevansa aina oikeassa, ja heillä on oikeus tehdä mitä he haluavat ja tulkita sääntöjä omalla tavallaan.Narsistinen ihminen ei pysty tuntemaan myötätuntoa tai asettumaan toisen ihmisen asemaan ja katsoo myös oikeutetuksi toisiin ihmisiin kohdistamansa ruumiilliset tai henkiset loukkaukset. Heikko itsetunto saa aikaan jatkuvan huomionkipeyden, jolloin tällaisen ihmisen täytyy koko ajan olla ihailtu ja huomattu.Narsistiselle yksilölle tuottaa tyydytystä nähdä, että hän pystyy vaikuttamaan toiseen ihmiseen saaden tämän käyttäytymään haluamallaan tavalla. Hän saattaa osoittaa läheisissäkin ihmissuhteissaan hämmästyttävää kylmyyttä, välinpitämättömyyttä ja myötä elämisen puutetta."avioliiton ulkopuolisille suhteille. Aivan varmasti jokainen pitkässä suhteessa tuntee itsensä välillä vähemmän rakastuneeksi, vähemmän rakastavaksi, puolison aina samaksi tylsäksi, yllätyksettömäksi, arjen harmaaksi ja vaihtelun siintävän taivaanrannassa....

Kautta aikain osalla ukkomiehistä on ollut rakastajattaria ja moniavioisuus on hyväksyttyä monissa maissa. Eihän sivusuhteet ole normi, mutta osalle miehistä luonnollinen asia. Ei pidä siis sotkea huoriin meneviä luuseripettäjiä ja alfa-uroksia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat