Seuraa 

Oletko jo ostanut lapselle haalarit? Millainen on sinusta hyvä haalari? Millä perustein teet valintasi ja mitä haalarista maksat?

Kommentit (6)

1. vedenpitävyys

2. istuvuus (haarat ei saa roikkua polvissa, vyötärö on oltava tarpeeksi kireä, hihoissa rittävästi pituutta ym.) että lapsen on helppo leikkiä se päällä.

3. materiaalin pitää olla pehmeää ja kestävää (Reimatec jäykkää ja heti jäljet polvissa, Rasavil pehmeä ja kestää vähän paremmin kulustusta)Hinta ei niinkään ratkaise kun ominaisuudet, vaikka rahaa ei todellakaan ole yhtään liikaa, mutta aina jostakin saa mieleisen alennuksesta.

Hyvä haalari pitää lapsen kuivana ja lämpöisenä kylmällä,kostealla ja tuulisellakin säällä.Toppahaalari jossa on vedenpitävä kangas,hyvä huppu ja tarpeeksi korkea kaulus,on mielestäni hyvä.Semmoinen missä lapsen on hyvä temmeltää ilman että seisoisi tumput suorana pihamaalla kun ei taivu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tärkeää on puvun vedenpitävyys ja ehdottomasti teipatut saumat ja toki puvun pitää myös olla hengittävä.

Kulutuksen kesto on tärkeä ominaisuus ja helposti puhdistettava kangas, ettei tarvitse koko ajan olla pesemässä koko pukua. Niin ja toki mallin pitää olla sopiva käyttäjälleen ja toimiva leikeissä.Valmis olen maksamaan hyvästä, mutta tänä vuonna sain todella edullisesti uuden haalarin ja mieleisen kaikinpuolin. Mutta ehkä katto puvun hinnalle olisi 150€.

Vielä en ole löytänyt pukua josta olisin ollut valmis maksamaan lähellekkään tuota 150€, siinä sitten täytyy olla ihan täydellinen paketti, jossa kaikki natsaa kerralla, ominaisuudet, kuosit jne.

Hyvä haalari kestää vettä, se on notkea(helppo leikkiä) ja tietenkin lämmin. Lisäksi väljä niin ettei kinnaa esim.masun kohdalta. Ja alle mahtuu pukemaan vaattetta kerroksittain. Lisäksi sen on oltava helposti päällepuettava. Ja siinä täytyy olla huppu ja jalkalenksut muovista.

Valinnassa aina nämä kriteerit mukana. Sitten tulee väri ja malli. Lopuksi hinta. Kipukynnys haalarin hinnassa on kuitenkin n.120€.Enempää en mielelläni maksa.

Meillä on lapsilla useita talvihaalareita. Suurin osa on kirpputoreilta ostettuja tai tutuilta lahjaksi saatuja tai kiertäneet parhaassa tapauksessa meidän kaikki viisi lasta. Meillä on yksi veden pitävä puku joka on hieman tönkkö mutta ei ole menossa haitannut. Tämä on hyvä mutta vedenpitävyys ei ole kriteeri pukua valitesssa. Koska pukuja on monta samaan aikaan kierrossa saa puku kastua piha leikeissä ja seuraavaan kertaan on käytettävissä kuiva puku. Puvun pitää olla KESTÄVÄ. Tämä on ominaisuus jossa on turvauduttava muiden käyttäjien mielipiteeseen tai sitten on sokkona ostettava ja luotettava valmistajan mainospuheisiin. Muutama harhaostos on tullut hankittua mutta yleensä puvut on olleet hyvinkin kestäviä. Minä en puvusta yli 60€ maksa. Ehkä tuo kipukynnys on alhainen siksi että kirpputorilta saa hyviä pukuja tuohon hintaan ja paljon allekin ja niistä näkee hyvin kestääkö puku kulutusta eteenkin pepun ja polvien kohdalta. Unisex värit on hyvät. Tosin meidän poika halusi ehdottomasti sini-vaaleanpunaisen puvun vaikka valittavana olisi ollut sini-sininen pukukin :) .

löysin todella mieleisen talvihaalarin alle 90 eurolla, olen tyytyväinen. Puku on lämmin, vedenpitävä, hengittävä ja vaikuttaa kestävältä ja likaa hylkivältä. Iso plussa entisiin verrattuna se, että ei ole millään muodoin "tönkkö" vaan mukava ja helppo liikkua sen kanssa. Kiva yksivärinen väritys plussaa. Itsellä kipukynnys hinnan suhteen on 120 euroa, mieluummin pitää olla alle 100 euroa. Netin kautta saa tilattua esim Tanskasta edullisempia todella hyviä pukuja kuin esim kotimaassa suositut perinteiset merkit.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat