Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (19)

Parasta on, jos mies aistii naisen fiilikset ja jatkaa tai muuttaa nuolemista niiden mukaan. Minuun tepsii useimmiten mm. se, että mies ottaa suuhunsa imuun " koko värkin" niin että tulee melkein alipainetta ja sitten kiusoittelee kielen kärjellä klittaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liian kauan paikallaan olo ja liian luja imu. Ne sattuu tai sitten niihin turtuu. Hyvää tekee sellainen alkuun hellästi suudelmilla kiusoitellen ja sitten pikkuhiljaa ronskimmin:))

Nuolisin naiseni vaikka taivaan porteille joka päivä mutta ei se halua. tosi masentavaa kun hyökkään kiimoissani kieli pitkällä sinne ja valmiina tekemään ihan mitä vain pyydetään niin tämä vain alkaa sätkyilemään. ei uskalla heittäytyä tai jotain. asia muuttui tuollaiseksi lasten tulon jälkeen. sitä ennen sai joskus nuolla sille orkutkin. vituttaa.

t.mies

pätee niin sormileikkeihin kuin suuseksiin, armotonta jyystämistä niin että tekee mieli sanoa, että klitta ei tosiaankaan ole sama asia kuin kyrpänne.

-Klitoriksen kiimainen/leikkisä/villi näykkiminen (lue pureminen): ei, ei ja vielä kerran ei kiitos!

-Se, kun tyyppi on sellaisessa sokeassa kiimassa, että hyökkää haaroväliin kuin kakara pallomereen, heiluu ja huseeraa siellä mielettömällä vauhdilla ja volyymilla sylki roiskuen vaivautumatta yhtään kuulostelemaan, että tuntuuko se joltakin vai ei. Kannattaa ottaa vähän rauhallisemmin.

-Sormen/sormien työntäminen sisään heti ensi lipaisulla, jos en ole valmiiksi märkä. Auts.

ja vielä jos se on pelkkää klitorista, niin auts! Oma klitorikseni on ainakin sen verran herkkä kapistus, että ei kestä kovin kovaa kontaktia.Nuoleminen koko kielellä (ei vain kärjellä) on ihanaa, varsinkin jos sen tekee kauttaaltaan ylös alas pitkin pillua. Imeminen, rytmin vaihdoksen yms. myös hyvä juttu.

ehkä vaimosi ujostelee paikkojaan synnytyksen jälkeen? Niin minä ainakin. Entä, jos kehuisit kovin, miten kaikin tavoin ihana hän on, sieltä varsinkin.

Olin tosiaan lähes 30v. ennen kuin aloin nauttia suuseksistä, sitä ennen ei kiinnostanut yhtään. Nyt on niin, että ihan vaan ajattelemallakin sitä, kostun, on se vaan niin ihanaa!!

KUN mies osaa hommat. Huono suuseksi on todella tylsää ja turhaa, ei tunnu missään.

Vaikka todellisuudessa niitä tehdään just siks, että se näyttäis hyvältä kuvatessa. Silloin kun mies nuolee kuin jäätelöä, pehmeällä kielellä yhtään jännittämättä niin se saa taivaisiin:)

mutta toi 8. kommentti nenistä ja nenän sisääntyöntämisestä, yök! Oma ukko tekee sitä koko ajan ja aina saa työntää pois, ei vittu, ei käy, mielummin sormet, kun niitä voi liikutta. muuten 8:lla oli hyvät kommentit!

se sattuu eikä tunnu ollenkaan hyvältä. Moni, joka luulee olevansa tosi ässä suuseksissä, imee aivan liian lujaa posket lommolla. Tuntuu hirveältä.Hellä nuoleminen ja huulilla hyväily alkuvaiheessa, sitten pikkuhiljaa imuttelua ja nopeampaa nuolemista. Klitta on tosiherkkä vempain!

Minä taas haluan, että minua nuollaan kielen kärjellä klitasta. Kyllä miehillä on varmaan vaikeaa kun kaikki naiset näyttää nauttivan erilaisista käsittelyistä.

kuten huonoa seksiä muutenkin antaa sellainen mies, joka ei kuuntele naistaan.

Kuten yllä olevista vastauksistakin jo käy ilmi, naiset pitävät eri asioista, myös suuseksin saralla (niinkuin miehetkin!).

Viimeisin exäni oli erinomaisen hyvä esimerkki huonosta suuseksistä (ja seksistä yleensäkin) :hän mukamas tiesi paremmin, miten tätä naista rakastellaan, kuin minä itse. Ja vaikka ihan ääneen puhuin selvin sanoin, neuvoin, kannustin, pyysin, niin ei, ei muuttanut tapojaan. Hänen käsityksensä suuseksistä: lipitetään vain kielenpäällä nopeaan tahtiin klittaa - aivan! kuten pornoelokuvissa tehdään. Eikä se tunnu miltään, tai ainakaan hyvältä.Näin:

Mies kun nuolee melkein liioitellun hi-taas-ti, pillunhuulia ylhäältä alas ja alhaalta ylös, nautiskellen ja oikein märällä kielellä (koko leveällä kielellä!), vain välillä klitalla pyörähtäen, niin vot pojat! Nenä on oiva apu suuseksissä, koska jossain vaiheessa (ei alussa) on mukavaa, jos mies " panee" kielellään sisääni, ja samalla hieroo klittaa nenällään (tämän kun yhdeltä mieheltä opin, olen a i n a sen jälkeen katsonut isonenäisiä miehiä eri silmin!!) Sormiakin saa käyttää, mutta ei ole mitenkään välttämätöntä, kun suuseksistä on kyse.Siinä on lyhykäisyydessään neuvo, miten minut saa taivaisiin. Onko miehet vaikea ymmärtää? Nämä kaikki kerrottuani (moneen kertaan) ja näytettyäni, sekä kiiteltyäni kun meni " oikein" , mies silti sitkeästi halusi antaa suuseksiä pelkästään ja vain ja ainoastaan lipittäen kielenpäällään klittaa.... -voihan iso HUOKAUS!Myöskään muu seksi ei sujunut, koska mies halusi jälleen panna kuten hän parhaaksi koki; hiplasi klittaa KOKO AJAN, myös tulleessan sisääni?? ym.No, hän on nyt ex. Ei pelkästään tämän takia, mutta jos seksi ei toimi, niin .....

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat