Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En jaksa sepostaa, mut uskokaa, et ollaan oikeasti köyhiä.

Auttakaa meitä nyt!! Kaks pientä lasta. Ollaan opiskelijoita.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eletään niin pihisti, mutta ei venyttämälläkään rahat riitä.

Soskusta ei olla ikinä mitään saatu. Ruokaa toki on, mutta kauheasti pihistellään siitäkin. Ei puhettakaan, että edes juustoa ostettais. Lapset tietty etusijalla, et kyllä niille kaikki tarvittavat, mut alkaa jo kyrsiin todella tää rahattomuus...Ei meille mitään edes tarvi antaa. Ite ollaan tää valittu, kunhan halusin jotenki purkaa tätä turhautumista :) Kyllä me toimeen tullaan, ku katotaan taas, mitä laskuja vois jättää tuonnemmaksi tai jos jotain keksis...

Eikä siihen tarvita 500 euron ökylahjoja, joita leluluetteloissa myös näkyy. Pienet kyllä osaa arvostaa tavallistakin joulua. Tietysti se pukki olisi hyvä, jos lapset ovat jo siinä iässä, että tietävät semmoisen olevan liikkeellä kilteille lapsille. Tsemiä.

tuskin tulee edes itellä ostettua, ku isovanhemmat niitä tapaa tuoda ihan reilusti. Ovat niin pieniäki nuo lapset... Enkä edes halua, että oppivat kalliisiin ja hienoihin lahjoihin, vaikka rahaa olisikin..Joskus vaan on mukava päästä jossain vaahtoamaan, ku ei viitsi täällä tosi elämässä kenellekään valittaa tällaisista asioista. Kyllähän tää vähän stressaavaa aikaa on, mut pitää ajatella positiivisesti, et ehkä myös opettavaista :)

-ap

Eli köyhän kannattaa säästää ruokamenoista. Jätät broilerin filesuikaleet, paistijauhelihat, kalliit kasvikset ,einekset ostamatta ja tyydyt lenkkimakkaraan, sika-nautaan, koipireisiin, seitiin, perunaan ja porkkanaan. Äläkä osta parasta lapsille tyyliin " kyllä se pitää olla reimatec, koska muut haalarit ovat niin huonoja" tai " ei kenkiä voi ostaa lapselle kirppikseltä, koska jalka menee pilalle" . Tyhjennät nurkat pienistä lasten vaatteista ja muusta roinasta ja viet kirppikselle.

Lopetat lehtitilaukset ja jäsenyydet. Jos kännylaskut suuret osta prepaidliittymä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat