Vierailija

Kommentit (12)

Myyrä on ihan kiva. Samoin nuo Muumi-tarinat ovat tarpeeksi hitaita, joskin jotkut vähän pelottavia. Tuomas-veturi ja Puuha-Pete sopii sitten 3-4 vuotiaalle pojulle kuin luunappi otsaan (vitsivitsi) .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos vanhempansa toivovat lapselle jotain dvd-elokuvaa, niin ilmoitanko vaan etten osta koska tuonikäisen ei vielä tarvitse katsoa telkkaria.meillä samanikäinen tyttö jolla yksi myyrä dvd, ja on aivan mahtava jos haluan vaikka imettää vauvaa hetken rauhassa. tyttö siis katsoo korkeintaan yhden jakson myyrää päivässä (n.5min). tuskin tästä menee pilalle koko lapsi.

Varsinkin Pingua on kiva itsekin katsoa =). Puuha-Pete kiva kun on selkeät kuvat ja kirkkaat värit, mutta välillä vähän ihmetyttää kun käyttävät niin paljon " aikuisten" kieltä eli esim. meillä joku PP cd niin siinä " faksi kunnanvaltuustolta, apua tarvitaan välittömästi" - selitä siinä sitten mikä on faksi ja kunnanvaltuusto =). Tai no joo, onhan sitä saanut jo selitellä miksi aurinko välillä erivärinen ja miten pitkä matka sinne on =)))

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat