Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voi ette arvaa miten alkaa jurppia tuo lestadiolainen naapuri. Se on joka asiaan työntamässä nenänsä. Ei ole asiaa josta hän ei mainitse että ei kyllä noin saisi tehä. ja kyllä jumala rankaisee teitä vielä kunnolla jonain päivänä. Miksi ihmeessä pitää olla tuollaisia uskontoja ja ennen kaikkea niiden orjia. Jotka on sitten ottaneet tehtäväksi parantaa koko maailmaa. Joutuuko kukaan muu kärsimään tälläisesta jatkuvasta kyttäämisestä.

Kommentit (23)

Olen sanonut tuhannesti että ei sotketa uskontoa naapuri suhteeseen mutta ei he ovat niin huolissaan kun meilläkin on paljon lapsia eikä ymmärretä mistä olemme paitsi. Samoin me kuullaan lasten puheista että pitävät itseään aivan yli napoina ja jo 5v osaa tuomita ei uskovaiset. Miksi te uskovaiset opetatte kotona heille sellaisen mallin. Ja ennen kaikkea kun se on väärin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tunnen lestadiolaisia ja ovat kyllä mielestäni erittäin mukavia ihmisiä. Vetävät vaan kovasti yhtä köyttä, mutta eihän sekään niin kielteistä toisaalta ole. antaa varmasti paljon tukea.

En ole muutenkaan kuullut että muut lestadiolaiset olisivat tuollaisia, joten teille on sattunut sinne vain joku tylsä tyyppi, niitä kyllä löytyy ihan kaikista muistakin uskonnoista.

hulluksihan tämä elämä menisi, jos pitäisi jokaisen naapurin ja tuttavan suhteen epäillä, että " varmaan ne vaan esittää. Ne ei tykkää meistä, kunhan esittävät. Ne kyllä tumitsee meidät, vaikka muuta esittävät" . En ole vainoharhainen, vaan hyväksyn ystävikseni eri tavoin ajattelevia ihmisiä, jos he hyväksyvät minut.

12

Ei lestat tuomitse. Uskovat kuitenkin että synti erottaa Jumalasta, ja jos syntiä ei laita pois niin teoillaan hylkää uskon, se on heidän tapa uskoa, ei ne ihmisiä tuomitse. Teot voi olla tuomittavia. He haluavat kuitenkin elää kuten Jumalan sana opettaa. Kukaanhan ei siihen kuitenkaan pysty, jo ajatukset ovat kaikilla ihmisillä joskus " rumia/syntisiä" ... ja kukaan ihminen ei ole täydellinen, siksi on hyvä että on armo. Saa pyytää heikkona uskovaisena synnit anteeksi. Se joka ei halua omia syntejä pyytää/uskoa anteeksi, ei ole lestan mielestä uskovainen.Jumala näkee ihmisen sydämeen. Toinen ihminen ei voi nähdä toisen ihmisen sydämen tilaa. Siis jos sanot olevasi lestadiolainen niin se ei vielä sydämen uskosta kerro.Vierailija:

Lainaus:


...kotona kyllä puivat ja lapsilleen opettavat ja lapset sitten huutelevat pitkin kyliä. Ottavat mielellään sellaisen jumalallisen aseman ihmisten keskuudessa ja uskon, että eivät suinkaan pelastu vaan saavat tuomarina toimisesta ansionsa mukaan.

---

...mutta se on ulkokuori ja sillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Itsekin myöntävät, että kukaan ei pysty elämään täysin Jumalan sanan mukaisesti.Ulkokultaisuus kukoistaa. Minulla on niin huonot kokemukset heistä. Olen joutunut tahtomattani kurkistamaan sinne todellisuuteen ja sieltä löytyy ilkeimmät ja vittumaisimmat henkilöt mitä ikinä.

meillä asuu samoin lestadiolainen perhe naapurissa. Esittävät niin että oksettaa. Mutta annas olla kun telkusta tulee jotain mielenkiintoista niin johan tulevat kylään. Kiusallakin pidimme telkun kiinni eivät istuneet kauaa. ja teimme tämän siksi että ei heidän sielunsa turmeltuisi. eli monesti aika esittämistä ja kaksi naamaista touhua.

...kotona kyllä puivat ja lapsilleen opettavat ja lapset sitten huutelevat pitkin kyliä. Ottavat mielellään sellaisen jumalallisen aseman ihmisten keskuudessa ja uskon, että eivät suinkaan pelastu vaan saavat tuomarina toimisesta ansionsa mukaan.

Tuntemani ovat eläneet omaa elämäänsä haluamallaan tavalla( esim. ilman televisiota), mutta eivät ole minun elämäntapaani tuominneet, eivätkä uskoaan tyrkyttäneet.

Varmasti lsetadiolaisissakin on monenlaisia ihmisiä, ihan kuten meissä muissakin.

Olen ollut huomaavinani, että tällä palstalla tuomitaan usein nimenomaa lestadiolaiset. En ole huomannut, että täällä lestat kävisivät tekemässä avauksia meitä muita tuomitakseen. Vai enkö vaan ole huomannut?


kiinnosta sun tekstarit, ja seuroihin en halua koskaan lähteä.:) Niin yksinkertaista, varmasti lopettaa tekstarit ja antaa sinun olla rauhassa. Kuitenkin kasvotusten esität oikeen kiinnostunutta ja sanot että voisit joskus vaikka lähteä mukaan seuroihin ja äiti-iltoihin. Sitten selän takana purnaat miten rasittavaa se on kun " se kerjää mukaan vaikkei mua oikeesti edes kiinnosta.." ;)Vierailija:

Lainaus:


isot onnittelut meillä on samoin. Kun lähtevät seuroihin laittavat tekstaria että lähetkö mukaa,. samaa kun on jokin äitipiiri. Voi koska lopettaa tuon meidän tilasta huolehtimisen.

Vierailija:

[quote]


Ei lestat tuomitse. Uskovat kuitenkin että synti erottaa Jumalasta, ja jos syntiä ei laita pois niin teoillaan hylkää uskon, se on heidän tapa uskoa, ei ne ihmisiä tuomitse. Teot voi olla tuomittavia. He haluavat kuitenkin elää kuten Jumalan sana opettaa. Kukaanhan ei siihen kuitenkaan pysty, jo ajatukset ovat kaikilla ihmisillä joskus " rumia/syntisiä" ... ja kukaan ihminen ei ole täydellinen, siksi on hyvä että on armo. Saa pyytää heikkona uskovaisena synnit anteeksi. Se joka ei halua omia syntejä pyytää/uskoa anteeksi, ei ole lestan mielestä uskovainen.Jumala näkee ihmisen sydämeen. Toinen ihminen ei voi nähdä toisen ihmisen sydämen tilaa. Siis jos sanot olevasi lestadiolainen niin se ei vielä sydämen uskosta kerro.***********************************************************Tää on just sitä iänikuista jallajallaa. Lestadiolaisten pienet jälkeläiset paljastavat kuitenkin aina ja joka puolella asioiden todellisen laidan. Sanotaan yhtä, mutta tehdäänkin ihan toisin.

isot onnittelut meillä on samoin. Kun lähtevät seuroihin laittavat tekstaria että lähetkö mukaa,. samaa kun on jokin äitipiiri. Voi koska lopettaa tuon meidän tilasta huolehtimisen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat