Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (25)

Äänestän kokoomusta ja Niinistön Saulia. Toivottavasti saadaan porvarihallitus, alkais asiat muuttumaan parempaan suuntaan. Demarit ei saa kun pahaa aikaan!!!!!

Mutta siltikin äänestäisin heitä mieluummin kuin demareita. Tosin en äänestä kumpaakaan vaan kokoomusta. Demareita en äänestäisi vaikka asella uhattaisiin, enkä ymmärrä miksi kukaan heitä äänestää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeiseksi sitä puoluetta.Minä äänestän kokoomusta, KOSKA olen pienituloisten asialla ja samalla uskon, että omasta työstä kuuluu saada oikeudenmukainen korvaus. Lapsen kotihoidon tukeminen on myös tärkeä asia! Jos ette vielä tienneet, niin demarit tukevat PÄIVÄKOTEJA ja sitä että äidit saadaan tuottamaan oravanpyörän liukuhihnalle mahdollisimman aikaisin.Tukekaa vain demareita, ja voitte varautua seuraaviin asioihin:- Opiskelu ei Suomessa kannata (heidän asemaansa heikennetään entisestään)- Yrittäjyys ajetaan alas- Lapsiperheiden etuja heikennetään- Työttömien asemaa kiristetäänKaikki muut kansanryhmät siis kärsivät paitsi eläkeläiset, joiden kansaneläkettä varmastikin nostetaan.

Vierailija:

Lainaus:


Tukekaa vain demareita, ja voitte varautua seuraaviin asioihin:- Opiskelu ei Suomessa kannata (heidän asemaansa heikennetään entisestään)- Yrittäjyys ajetaan alas- Lapsiperheiden etuja heikennetään- Työttömien asemaa kiristetäänKaikki muut kansanryhmät siis kärsivät paitsi eläkeläiset, joiden kansaneläkettä varmastikin nostetaan.
En tunne ketään joka äänestäisi missään vaaleissa demareita. No työpaikallani ehkä jotkut vanhemmat ihmiset mutta sukulaisistani ja kavereistani ei kukaan.

Meillä on käytännössä demarihallitus, jossa keskusta on apupuolueena. Pääministeri on keskustasta, mutta mitäpä tuo on saanut aikaan? Hyvä esimerkki oli tuo suomalaisrauhanturvaajan murha, johon pääministeri totesi: " Voivoi -asia on loppuunkäsitelty, kun Israel ei halua kertoa enempää" . Tuomioja älysi sentään olla hiljaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat