Vierailija

ja ihmettelen/tarvin rautalangasta vääntämistä että miten lasketaan luovutusvoitosta vero. Myimme yhdessä mieheni kanssa kohteen josta saimme luovutusvoittoa n. 3000 ¿. En ymmärrä miksi sitten veroa laskettaessa otetaan huomioon meidän tulot, maksetut verot ja korot koko vuodelta. Ennakkoveroa ei lasketakaan suoraan tuosta luovutusvoittosummasta. Voisiko joku vääntää rautalangasta miksi näin?

Kommentit (3)

vastaava vero osittain maksettavana ennakkoverona ja loppu meni kopulliseen verotukseen, jossa siis otetaan huomioon kaikki ja lopulta verot on maksettu oikein. Tietty voitosta vähennetään kaikki asunnosta tulleet kulut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin siitä luovutusvoitosta tieten vähennettiinkin välittäjän palkkio, sähkö- ja vesiliittymä mutta ihmettelen miten siihen vaikuttavat meidän ansiotulot ja lainojen korot ja maksetut verot kun kaikki nämä oli siinä ennakkoverolipussa ja kun soitin verotoimistoon niin virkailija vaan selitti että korotkin lisätään siihen koska niistä maksetaan pääomaveroa tai jotain sinne päin (en oikein ymmärrä). Luulin että tästä kyseisestä luovutusvoitosta lasketaan vero 28 % ja that´s it.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat