Vierailija

me ollaan käyty vauvauinnissa, mut ajankohta oli meidänperheelle niin sopimaton et lopetettiin. tekisi mieli jatkaa uimista. Minkä ikäisen vauvan uskaltaisitte viedä uimaan?Suositu on 1-vuotta oman harkinnan mukaan. Meillä nyt 8kk eli voisko ajatella et alkuvuodesta alkaisi jo käymään?

Kommentit (7)

oli vielä lämmintä vauvauintien jäljiltä. Ollaan myös käyty muutoin lähikunnan uimahallissa jossa on ns. terapia-allas jossa vesi aina lämmintä.

Se vauvauinti on niin kallista ettei ole varaa, mutta uimassa olis kiva käydä kuitenkin. Meillä 7kk vanha ja ajattelin kanssa, että jos tammikuussa uskaltaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olisin voinut mennä aikaisemminkin, mutta vasta tuossa isässä lapsi suostui menemään hieman viileämpään veteen. Tykkäs tosi paljon. Ei olla kylläkään käyt montaa kertaa omin nokkinemme, kun käydään vauva-uinissa

Suosittelivat uimahallia missä on vauvauintia. Mut mietin et eikös tavallisissa uimahalleissa ole lastenaltaassa vähän lämpösempi vesi?

uimahalleissa ja kylpylöissä myös vauvauinnin ulkopuolella. Lastenaltaissa on lähinnä pulikoitu ja vähän reilu vuodenikäisestä sitten menty kylmempäänkin veteen eli siis aikuisten altaaseen....tosin nyt kun rupesin miettimään niin kyllä meillä syyskuussa syntynyt neiti kävi jo ekana kesänään myös meressä uimassa ja varmaan oli vesi kylmempää kuin uimahallissa.

Niissä ylensä tutkittu vesi ja lämpötilakin sopiva. Ota selvää halleista ja mene heti auettua niin ei ole vesi ehtinyt kovasti likaantua!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat