Seuraa 

Löytyykö muita alueen lentomeluun kyllästyneitä? Itse asun alueella, jossa hävittäjät lentävät kotini yli päivittäin ja taas on tänään ollut melkoinen rumba. Ja mittari täyttynyt taas kerran itseltäni sekä asunnonvaihtokuume korkealla tästä syystä.Onko täällä Pirkkalan Kurikassa, keskustassa tai (Ylä-) Haikassa asuvia? Kuuluuko melu näillä alueilla ja lentävätkö koneet pään päältä?Entä Kuuluuko melu Tampereen puolella Leinola, Linnainmaa, Hakametsä, Takahuhti, Pappila - alueilla?Länsi-Tampereella en halua muuttaa ja Ylöjärvi, Nokia, Kangasala- seutukaan ei oikein miellytä....Kommentit (4)

Vehmaisissa asutaan eli siinä Leinolan lähellä. Koneet lentää yli mutta niihin tottuu. Asuttiin ennen 6v Heathrow lentokentän lentoreitillä missä koneet lensi yli 3 min väliajoin. Lisäksi concordet lensi yli kaks kertaa päivässä. Niitten lentäessä yli telkkaa ei kuullut ja keskustelu katkesi. Tämä on pientä eikä todellakaan haittaa.

Hallilassa suorastaan vihloo korvia, kun tämä on korkealla ja laskeutumisreitti menee ihan suoraan tästä yli. säälittää lapsi kun sanoo että korviin sattuu eikä talvella onnistu pipon läpi korvien peittäminenkään kunnolla. vauvoja ei voi pihalla nukuttaa ollenkaan. Ja lentävät jatkuvasti, monta kertaa päivässä.En muista että Linnainmaalla olisi melu häirinnyt eikä oikein Annalassakaan. Kaveri kertoi että Annalassakin äänet kuuluu hyvin mutta ei ne korvia siellä särje. Hervanta ei ole ihan reitillä ja se Linnainmaa-Atala on reitin pohjoispuolella. Mitään en kyllä vanno !Onneksi ei tarvi tänne jäädä loppuiäksi. On nimittäin päivittäin kuunneltuna tosi rasittava asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse asun Hallilassa ja koneiden melu on järkyttävä. Hävittäjät ovat täällä jo tosi alhaalla laskeutuessaan ja jarruttavatkin jo " mukavasti" täällä. Eli ei enää Hallilaa kiitos, vaikka muuten kiva alue onkin. Eniten säälin lapsiani, jotka pelkäävät koneita ja joutuvat niiden vuoksi itkemään päivittäin.Hyvä tietää, että Leinolassakaan eivät asiat sen paremmin ole. Taidamme karsia myös Leinolan myynnissä olevat asunnot.Löytyisikö vielä Pirkkalan asukkaita? Olisi kiva tietää alueen lentomelusta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat