Vierailija

Tulee melkoisen köyhä joulu, kun pölähti yhtäkkiä maksettavaksi autovakuutukset, autoa piti korjata että sai katsastuksesta läpi, ja kaiken kukkuraksi opintolainojen korot menevät 15. päivä maksuun. Ja kaikki juuri näin joulun alla... :( Tilille jäi 50 euroa, kun korkorahat poistettiin. Perjantaina onneksi tulee vanh. raha, mutta sekin menee lähes kokonaan vuokraan...Vanhemmalle lapselle olen itse tehnyt lahjoja, nuorempi ei vielä osaa odottaa mitään. Kummilapsien lahjat pitäisi kuitenkin ostaa, lahjat isovanhemmille ja toisillemme. Onneksi olemme menossa jouluksi anoppilaan, joten ruuasta ei ole pula, bensaa vaan pitää saada.Mukavaa. Kiitos, että sain purkaa mieltäni. Vinkkejä edullisista lahjoista edellämainituille otetaan vastaan. (kummilapset 1,5v ja 7 v tytöt).

Kommentit (8)

Mutta ei se, että auto ei mennytkään katsastuksesta 1. kerralla läpi, vaan sitä piti korjata (ja se maksoi todella paljon!). Ja nuo opintolainan korot olivat meille ihan uusi juttu, kun ollaan aikaisemmin opiskeltu. Niitä ei siis tajuttu ennakoida.Meidän suvussa on ollut aina tapana ostaa myös aikuisille joululahjoja. Miehen sisarukset ostavat vanhemmilleen yleensä jonkun yhteisen, isomman lahjan, ja siihen on kyllä osallistuttava. Omille vanhemmilleni on sitten kai vaan keksittävä jotain. Onneksi lapset ovat vielä niin pieniä, että eivät vaadi kalliita lahjoja, ja isovanhemmat ovat avokätisiä lahjojen kanssa. Miehen kanssa emme varmaankaan toisillemme osta juuri mitään. Eli kyllä tästä joulusta selvitään, mutta kun itse rakastan lahjojen ostelemista, ottaa päähän että ne kaikki lahjarahat menivät tuohon rämään autoon (joka siis nyt on kuitenkin kunnossa).ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tismalleen sama tilanne täällä! Auto hajosi ja varmaan joku parin tonnin lasku tulossa. Ja katsastuskin on vielä edessä vuodenvaihteessa. Kolme kummilasta ainakin tarvii lahjat, ja olishan se kiva omille porukoillekin jotain ostaa. Onneksi oma lapsi vasta 6 viikkoa joten ei tarvii mitään.

Kaikki laskut tulee just loppuvuodesta ja eräpäivä sopivasti joko ennen, tai pikkasen jälkeen joulun. Laskeskelin tossa, että laskuja olis 2000 euron eestä.. Ei jää joulurahaa ei:(

tai toisillenne?? jos kerran on tiukkaa!

Miks yleensäkään pitää aikuisia lahjoa? en ymmärrä...jos nyt kuitenkin haluat isovanhempia jotenkin muistaa, niin tee vaikka sellainen kiva joulukortti, johon laitat lasten valokuvia ja leikkelet lehdistä kivoja sanoja ja kirjaimia. Tykkäävät varmaan paljon enemmän kun jostain osto-roinasta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat