Vierailija

.

Kommentit (7)

yh-isä ennen tapaamistamme 3 vuotta ja hyvin meni. Myös edellinen miesystäväni oli yksinhuoltaja kahdelle lapselleen. Oli mahtava isä.

Hänellä neljä lasta. Vaimo vaan katosi yht äkkiä, kun nuorin lapsista oli 1kk vanha. Laittoi viikon päästä kirjeen, että on muutanut kreikkaan rakastamansa miehen luokse. Tästä aikaa 10 vuotta, ja mies on mitä parhain isä lapsille. Ei ole uutta vaimoa ottanut, vaikka tyrkyllä niitä on ollut vaikka kuinka. Niin täysillä on lapsiinsa keskittynyt. Äitiä ei ole näkynyt lähtemisen jälkeen. Ehkä hyvä niin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jolla menee loistavasti lapsen kanssa. Toisin oli silloin kun vaimo oli vielä elossa, koska vaimo ei kyennyt huolehtimaan sen kummemmin lapsesta kuin itsestäänkään ja mieskin oli tilanteesta ihan uupunut kun joutui vastaamaan kaikesta ja pelkäämään koko ajan mitä kotona tapahtuu.

Aluksi meni vuosia ok, mutta nyt alkaa homma lähteä lapasesta: Uusi nainen kuvioissa, kuulemani mukaan thaismaasta asti (???), joten lapsille ei tunnu enää jäävän aikaa/rahaa/sopivia vaatteita/harrastusmahdollisuuksia/kunnon ruokaa/mielenkiintoa. Ero entiseen on huomattava, jopa näin perheeseen kuulumattoman vinkkelistä. Harmi todella, kun mies polttaa hitaasti suhteensa teini-ikää lähestyviin lapsiinsa elintasoa hakevan etä-emännän takia...

1. lapset katsoo aivan liikaa videoita, lähes kaiken aikaa pyörii joku ohjelma taustalla!

2. iskä ei nukuta lapsiaan vaan nämä nukahtelevat mihin ja koska sattuu...

3. iskä ei tee ruokaa, tuo jotain valmista, tarjoilee kylläkin runsaasti hedelmiä, vihanneksi, maitoa jne.

4. ei juurikaan opeta lapsilleen mitään, esim. ei opeta potalle.No, lapset onkin kokopäivähoidossa, ehkä sieltä saavat muut virikkeet. Plussani on että iskä ottaa lapset valittelematta mukaansa kaikkialle ja ottaa mukaan erilaisiin kotihommiin jne. Ulkoilee lasten kanssa kyllä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat