Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

itsemurhalla? poika 11v. eilen kun riideltiin uhkas hirttää itsensä. Lähti ulos ja säikähdin ettei vaan oikeesti tee mitään, menin peräs juteltiin ja halattiin. Poika on niin jotenki hirveen herkkä luonne ja suuttuu tosi helposti.

Kommentit (4)

Yleensä lasten itsemurhauhkailuihin pitää suhtautua vakavasti, sillä lapsi voi ihan oikeasti tehdä sen.Ja jos lapsi on heittänytkin tuon uhkauksen ilmaan ilman oikeita aikeita, niin olisi syytä selvittää lapselle, että tuollaisten asioiden kanssa ei leikitä.

Oli rankka vanhempien avioero takana, yksi kaveri teki itsemurhan ja paha murkku ikä 15-vuotta. Mut 11-vuotias poika on aika nuori!Ota asia puheeksi ja yritä selvittää mikä kiikastaa. Ei hätä vain kiusata koulussa tms?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muutimme vuosi sitten toiseen kaupunkiin ja poika ikävöi takaisin ja entisiä kavereita vaikka on täältä uusiakin saanut. Olemme kovasti yrittäneet helpottaa hänen oloaan, ostimme kauan toivoman koirankin että olisi sen kanssa puuhaa ja alkaisi jo " unohtaa" entisen kotinsa. Sanoin eilen ettemme voi sinne kaupunkiin enää muuttaa ja se oli kova pala :( vaikka hyvin itsekin tietää tilanteen.

ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat