Vierailija

on näitä jotka katsoo tosi paljon videoita ja joilla on maksulliset lastenkanavat vahteina niin äiti saa vaikka palstailla.Sitten vouhkataan kovaan ääneen siitä miten lapset ei kaipaa liikaa ohjelmaa ja virikkeitä. Kaipaisivat kyllä jos niitä ei istutettaisi tv:n ääreen niin usein.

Kommentit (5)

vaan sen että lapset ei harrasta mitään ja ovat pitkään kotihoidossa siksi että vanhemmista tuntuu ilman niitäkin siltä, etteivät ehdi olemaan lastensa kanssa. Enkä nyt puhu telkkarin toljottamisesta yhdessä, tosin luin jostakin että sekin on lapsille kivaa yhdessäoloa kelliä vanhemman kainalossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että kotihoidetut nimenomaan harrastavat paljon, koska se on tapa saada kavereita. Ja telkkaa katsotaan vähemmän, koska lapset ovat ylipäätään virkeämpiä.

Ihan päinvastoin. ei ole maksullisia kanavia, ei kyllä harrastuksiakaan lapsilla mutta perheen kesken tehdään paljon. Ulkoillaan, retkeillään, sienestetään jen. Kun taas itse olen huomannu että päikkärilapset tuodaan tarhasta kotiin, ja laitetaan tv päälle. Koskaan ei vanhemmilla riitä aikaa.Ap taitaa vaan taas kuulua näihin kotidoidon vastustajiin tai jotain....l

Tunnustan!

Meillä 3 v. saa katsoa melkein joka arkipäivä pikkuveljen päiväunien aikaan jonkun lasten kasetin tai dvd:n ( hän kun ei nuku enää päiväunia, ihan omasta tahdostaan.. äidille sekin passaisi). Ja äiti saa silloin lukea päivän postin, tehdä päiväruuan, kuokkia kasvimaalla tai jopa roikkua netissä. Lisäksi meidän 3v. käy 2x avoimessa päiväkodissa, kerran muskarissa ja kerran uimassa =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat