Vierailija

osaako joku auttaa??

Joulukuusi pihassa jo kaatui, koska taikina niin pehmosta..Mitä teimme väärin vai tekeekö kostea huone ilma tämän, missä paras paikka säilyttää et kovettuis..AUTTAKAA pliis, työlläja vaivalla MUUMI piparitalo tehtiin =)

Kommentit (22)

een ja jos lisäksi " seinät" ovat vähänkään " paksumpia" niiin ovat jo mahdolliisesti jääneet uunissa pehmeiksi eli ei ole paistettu tarpeeksi rapeiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joo muistin paistaa !! valmistaikina, ei liikaa/liian vähän siis jauhoja

ei meillä TIETÄÄKSENI muuten kosteaa ole.

liekö sit toi keittiön ilma saanut sen pehmeäksi, no nyt se olkkaris

" talon liima" kyllä kovaa, mutta pipari pehmeää, en pysty piettämään sortumisvaaran takia sitä mitenkäänMITEN ois JÄÄKAAPPIIN jokskin aikaa?? =)t ap

Esim sunnuntai-taikinasta tulee pehmeämpi. Ihan oikeasti!Itse käytän myllyn paras-taikinaa ja se on aina toiminut. Tarpeeksi ohueksi kaulittuna ja tarpeeksi paistettuna!!!!kaikilla ollut nyt yskää, välillä pois, välillä palautuu pvN päästä takas.

Joten kysyn, VOIKO YSKÄ olla MERKKI myös kosteudesta ?omap kinkkinen tilanne, onko kosteusmittaus nyt jo paikallaan, maksavat varmaan maltaita??t ap

Kannattaisi tarkastaa mistä johtuu, vai onko juuri tiskattu, pesty pyykkejä tms. mikä kostuttaa ilmaa lisää. Toisaalta nyt on ainakin täällä eteläisessä Suomessa ihan törkeän kosteaa tuolla pihallakin.

Piparkakku talo tehdään toisenlaisesta taikinasta kuin normaali piparit. Takina on kovempaa ja siksi se ei murene. Kannattaa tehdä taikina itse.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat