Vierailija

Kuokkavieraat uhkaavat itsenäispäivänä " kapinalla"

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kertoo nyt vaan. Ja ihan palan halusta kuulla, missä loistavassa opinahjossa olet oppisi saanut...?Vierailija:

Lainaus:


ja siihen lisätään ne oikeinkirjoitetut sanat, joista ohjelma herjaa. Ohjelma ei sen jälkeen herjaa niistä sanoista enää.
Vierailija:

Lainaus:


Ohjelmassa on kyllä virheentarkistuskin, mutta ilmeisesti kukaan ei ole opettanut toimittajille sen käyttämistä.
Tuota en usko. Et vain näe niitä omasta tekstistäsi. Virheentarkitus on pöljä järjestelmä: kankea, ja varoittelee jatkuvasti poikkeavista kieliasuista ja nimistä.Sitä paitsi, toimitusjärjestelmissä ei ole edes virheentarkitusta, ei ainakaan minun tuntemissani. Wordillähän eivät toimittajat kirjoita.10 kuule, et taida kovin paljon tekstiä suoltaa jos luotat tekstinkäsittelyohjelman oikolukujärjestelmään! Ja tekstisi ei tod ole virheetöntä jos se on virheetöntä sen tekstinkäsittelyohjelman mukaan joka ei suomen kieltä paljonkaan ymmärrä :)Terveisin erään verkkolehden päätoimittaja

He korjasivat jutuista ja mainoksista kirjoitus- ja kielioppivirheet.Nykyään jutut " oikolukee" sikäli kuin ehtii ja osaa toimitussihteeri.Mutta kirjoitusvirheet ovat sikäli metkoja, että niitä ei välttämättä OMASTA tekstistään näe, kun ne kerran on sinne kirjoittanut.Et vain ole ilmeisesti kiireessä joutunut suoltamaan paljon tekstiä, kun et tuota ilmiötä tunne?Vierailija:

Lainaus:


Jotain eroa pitää olla jos on huono äidinkielentaito. Ammatikseen kirjoittavalla jo silmä sanoo jos sana on väärin.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat