Seuraa 

Voi murhetta.Tuntuu, että kaikkien muiden samanikäiset vauvat syövät KORKEINTAAN vain kerran yössä. Kuin oppikirjojen mukaan. Nyyyyyhhhhh....Meidän pullukka vauveli - ikää siis reipas 6kk - syö kello 00, 03 ja 06. Vakiokaava joka yö. Eikä painon puolesta ainakaan pitäisi olla tarvetta tankata... Tosin on myös Tosi Vilkas Tapaus: ryömii Lujaa, harjoittelee konttaamista ja kiipeilemistä. Koko ajan meno päällä.Tiedän: mitäs valitan, voisinhan pitää unikoulua. Mutta en raaski pitää unikoulua, lähinnä vertaistukea haen.

Välillä meidän neiti nukkui jo läpi yön (ilta kahdeksasta aamu seitsemään), ikää oli tuolloin 4kk. Sitten alkoi hampaiden teko, ja niin sitä mentiin..... Sen jälkeen on yöt olleet tällaisia. Tissiä 00, 03 ja 06. Huokaus.Löytyykö muita tankkaajia............?

Kommentit (16)

Vaikka päivällä menee aamupuuro, lounaaksi lihasose, päivälliseksi kasvisose ja vielä iltapuuro. Yöllä syödään tavallisesti nykyään 2 kertaa (joskus 3), ja harvoin ainoastaan kerran :-/Haginalle

Täältä löytyy myös yksi. Poika 7kk syö 2-3 kertaa yöllä. Kiinteitä on syöty 4kk lähtien ja hyvin kiinteät maistuukin. Kuitenkin yölläkin syö ihan reiluja määriä maitoa. Meillä ei vielä koskaan oo nukuttu 5h pitempää pätkää... ei kun onpas kerran. Yhden kerran poika on nukkunut 6h kerralla, mutta normaaliyönä nukkuu korkeintaan 3h pätkiä kerralla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

välillä meni jo ilman syöntejä, mutta taas ne alkoivat kun hampaat alkoivat tulemaan. Niitä meillä jo 2 alhaalla, myös liikkuminen tuntuu vaikuttavan! Takki aika tyhjä äidillä kun välillä pompaan 10 kertaa yöllä palvelemaan poikaa, mutta onneksi päivät poika on kun päivänsäde ja kaikki menee aikanaa ohi! Isoveli teki samat jutut eli helpotusta odotettavissa 4kk kuluttua sitten tulee uudet metkut..

Nukkuu noin 12h mutta heräilee alkuyöstä tiuhaan. Esim. yksi ilta oikein laskin: Meni nukkumaan 20.00 ja klo 01.00 mennessä oli syönyt jo 6krt! Ja siis todella syö, kuuluu nielemisääni ja imee noin 5min eli jopa pidempään kuin päiväsyötöillä. Minua ei varsinaisesti väsytä tämä heräily mutta rasittaa kun illalla ennen omaa nukkumaan menoa olisi paljon muutakin tekemistä kuin syöttää vauvaa.Neuvolassa sanoivat että lisäruoilla ei ole kiire, pari kasvis/hedelmäsosetta päivässä riittää. Sitten kun kuulivat kuinka usein herää yöllä niin kehottivat antamaan puuroa aamulla ja lihasoseen päivällä.

Meillä herätään edelleen 4-6 kertaa yössä pojan täyttäessä kohta 6kk. Onnekseni poika vain syö ja jatkaa siitä uniaan. Oma uni kyllä katkeaa ja saattaa mennä hetki ennen kuin saan unen päästä uudestaan kiinni. Tuttua varmaan monelle. Kiinteitä ollaan vähän maisteltu, mutta eivät ne ainakaan ole yösyömisiä vähentäneet. Poika kasvaa hurjaa vauhtia, hyvä niin, mutta äiti on vähän väsynyt ja isälläkin kestämistä aamukiukkuisen äidin kanssa. Olen huomannut, että joka kerta tissiä ei välttämättä tarvita, vaan tuttikin riittää. Joskus vauva on nälkäänsä ehtinyt sen verran herätä, ettei tutilla niin vaan huijatakaan. Mutta aina kokeilla voi :) Ja kainalossa poika parhaiten nukkuu, eli silloin myös minä. Ja onpahan meidän poika liki 10 kiloiseksi kasvanut lähes pelkällä rintamaidolla!

6,5 kuukautinen poitsukka. Kiinteitä on syöty nyt 2 viikkoo ja jo ennen niitä tankattiin yöllä 2 kahen tunnin välein. Olikin sit aika järkytys, kun kiinteet alotettua - syö nyt öisin tunnin välein! Neuvolassa niin " lupailtiin" , että vähenee sit noi yösyömingit kiinteiden myötä. Ja poika todellakin syö eikä pelkästään " lupsuta tisua" . Iltaisin kumminkin tankataan ennen unia kaurapuuroa, joten aika neuvoton ja VÄSYNYT on olo.

Meillä tyttö 6kk syö noin tunnin välein yöllä. Tätä on jatkunut pari kuukautta. Kiinteitä maistellaan, mutta huonolla menestyksellä. Alkaa äiti olla jo melkoisen väsynyt. Kun ei huoli edes pulloa, että isä voisi välillä syöttää.

Meillä tyttö 6kk syö noin tunnin välein yöllä. Tätä on jatkunut pari kuukautta. Kiinteitä maistellaan, mutta huonolla menestyksellä. Alkaa äiti olla jo melkoisen väsynyt. Kun ei huoli edes pulloa, että isä voisi välillä syöttää.

Neiti melkein 6kk syö tällä hetkellä 3-5 kertaa yössä. Tuossa pienempänä oli ajanjakso jolloin saattoin nukkua jopa 7h putkeen ja syödä vain kerran yössä. Nyt tuntuu siltä että yöt menee koko ajan hulinaisemmiksi. Mikään muu kuin tissi ei rauhoita tuota karjujaa ja joskus ei sekään, eli täällä on koko porukka silmäpussit melkein nilkoissa.Huoh, ja taas on yö edessä. Kunpa sen saisi kuluttaa nukkumiseen eikä pinniksen ääressä hyppelyyn!

Meillä poika 8,5 kk ja herää yleensä 1-3 vielä yölläkin tissille, vaikka syö aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Ja vielä päivälläkin tissiä vähän vaihdellen 4-7 kertaa. Että älä kuule huoli.:) Ja meidän poika ei edes huoli pulloa eikä korviketta. Eikä niitä enää aletakkaan opettaan. Vettä juotetaan aterioiden jälkeen hörpyttämällä.

Meillä on tämmönen tissimaitopoika!:) Ja rintamaitokin pitää saada tissistä eikä mitenkään muuten. Eli näin!:)

tiedän, omaa laiskuutta antaa sen ikäisen valvottaa, eikä todellakaan tarvitsisi syödä, hampaat pilaantuu sokerisesta yömaidosta etc.. en kuitenkaan raaskinut vierottaa, aina oli sopivan ajanjakson alkaessa kipeä tms.eli 1v4kk ikäisenä veteli 2-5 kertaa tissiä, nukkui kyllä muuten hyvin, mutta puolivuotiaana kertoja oli enemmän ja huvikseen huutamistakin.. onhan meitä :)

Meidan 6,5 kk tytto syo edelleen kaksi kertaa yossa, noin klo 03 ja 06, vaikka kiinteita on jo kolme viikkoa syoty ja puuroakin yritetty tankata illalla sen toivossa, etta yoheraamiset vahenisi. Aitia ei viela suuresti vasyta, kun nukkuu kuitenkin mukavasti kymmeneen asti, mutta toihin paluu jo huolettaa. Sitten kun loppuu nama aamunukkumiset...

Täältä piisaa vertaistukea. Meillä syödään myös kolme kertaa yössä ja samoihin aikoihin kuin teillä. Meidän poika on todella laiha ja kiinteitä on syönyt jo pari kuukautta. Nyt kiinteitä syödään viisi ateriaa päivässä ja rintamaidot päälle. Ei ole meillä kiinteät lopettaneet yösyömistä. Tosin ennen kiinteiden aloitusta meillä syötiin päivin ja öisin tunnin välein. Olen yrittänyt tutilla rauhoittaa takaisin uneen, mutta poika huutaa niin kauan, että saa rinnan suuhun. Ehkä tämä tästä jossain vaiheessa helpottaa! Tsemppiä vauva-arkeen!Äiti ja poika 6 kk

Täällä viikkoa vajaa 8 kk vanha äijänköriläs (pitkä kuin mikä), joka syö kyllä suht hyvin kiinteitä (aloitettiin 6 kk), mutta jolle tisu on kaiken yli. Koko elämänsä ajan on tankkaillut aika tavalla myös öisin, mutta nyt on viikon ajan ollut sellaista, että päivällä ei maito oikein maita kun maailmassa on niiiiiiiin paljon kaikkea ihmeteltävää. Joten jos ei päivällä niin sitten yöllä, voi pojat...! Pahimpina öinä tunnin välein... Tässä on kyllä oltu myös kipeinä että sekin vaikuttanee, mutta kyllä mulla oli esikoinen ihan samanlainen...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat