Vierailija


Minua ihmetyttää suuresti juhlien myöhäinen ajankohta. Meidän tyttö on kovin arka ja kotona yksin oleminen on vaikeaa. Lapsella on muitakin ongelmia, mutta ei niistä tässä sen enempää.Koulu on alkanut tänään vasta klo 12 ja juhlista tullaan vasta lähempänä kuutta. Opettajankin mukaan tämä on todella raskas päivä. Eihän näitä toki ole usein, mutta ihmettelen kyllä, miksei tällaisia juhlia voi järjestää kouluaikana.Meillä on lapsi pelännyt koko aamun kotona, kun emme pystyneet järjestämään hoitajaa kotiin. Tai olisimme pystynee, jos olisimme tajunneet riittävän aikaisin, että tämä on näin iso juttu.Ei tunnu kovin lapsilähtöiseltä tällaiset juhlat. Ihmettelen, miten opettajat suostuvat tällaiseen vielä itsenäisyyspäivän aattona. Hekin ovat kotona vasta todella myöhään.

Kommentit (8)


Itse yhdysluokan opettajana kauhistelen, että ensin olisin aamupäivän koulussa ja sitten vielä päälle lähtisin yksien kanssa juhliin. Kyllä taitaa olla opettajilta juhlat kaukana, kun on monien tuhansien oppilaiden seassa vastuussa niistä omista oppilaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Tansseja harjoitellaan koko syksy ja sitten petytään, kun Finlandiatalolla ei mahdu edes tanssimaan. Siellä ne on ihan sillit suolassa ja tönivät toisiaan. Ruuatkin ovat sellaisia, joista lapset eivät välitä.Meidän neljästä lapsesta kukaan ei ole pitänyt minään noita juhlia. Kaikilla oli tuo myöhäisempi juhlavuoro eli olivat lopenuupuneita sieltä tullessaan. Voisivat tosiaan vähän miettiä tuota ajankohtaa.Näyttää muuten siltä, että jotkut koulut ovat aina siinä myöhäisemmässä vuorossa.

Kaikesta te viitsitte valittaa, uskomatonta. Oman poikani luokka oli aivan innoissaan, vanhemmat pääsivät aamulla klo 9 katsomaan kenraaliharjoituksia, he menivät juhliin kahdeksitoista.
Meilläkin täällä odotellaan tyttöä juhlista, kun oltaisiin lähdössä mummolaan. Toki on kiva, että juhlia järjestetään, mutta voitaisiin kyllä ottaa huomioon lasten jaksaminen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat