Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

onkohan syömäkelpoista :)

Kommentit (6)

Jos teillä on kunnon pakastin niin ovat ihan kunnossa. Tein kuukausi takaperin karjalanpaistia ja sulatin pakkasesta lanttulaatikon (mulla tosin raakapakasteena, eli paistetaan kun käytetään). Voi että oli hyvää! Laatikko meni kuin kuumille kiville, ja tuntui että maistui 100 kertaa paremmalle kuin joulun aikaan.



Vinkkinä muuten että ite teen laatikot aina ihan paistoialmiiksi. Sitten mittaan mikä määrä menee vuokaan ja sen kokoisina kerta-annoksina pakastan. Aina saa tarjottua kauniissa astioissa ja on helppoa kun pakastaa sellaisina litteinä levyinä minigrip-pusseissa. Sulaa nopeasti ja sitten vaan uuniin 175 asteeseen 1-1,5 tunniksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat